DX

Elikkäs joo, lupaustani projekti kuvista en ihan pystynyt pitämään, koska tuo remontti tuli tuohon väliin niin yllättäen.. Mutta itseasiaan nyt!

Kyseessä siis Toyota corolla ke70, elinten luovuttaja ja vastaanottaja.

Tässä meidän "ehjän pellin luovuttaja". M osti sen vastikään itelleen, että saa siitä lähestulkoon kaikki peräpellit siirrettyä toiseen. Tää "luovuttaja" on joskus aikoinaan keulakolaroitu, joten ei siinä oikeen muuta käyttökelposta ole.



Seuraavaksi löytyy "elinten vastaanottaja", takakaari vaihdettuna. 


Kontinpohjalle on vielä niin moisia suunnitelmia, etten edes kerro niitä vielä ääneen..







Nyt ei kyllä tarinaa irtoa kummemmin, kysykää jos jokin kiinnostaa!

btw, remontti ei tainnukkaa olla vielä ohi...


Tältä eteinen näyttää nyt . Ja peilit, jotka vaeltavat tällä hetkellä tuossa lattialla, ovat tulossa tuohon isomman lipaston yläpuolella. Suunnittelin, jos jostai löytyisi vanha ikkuna niin teen siitä sellaisen kivan näköisen peilin :-) Mutta se ei ole vielä tämän päivän juttu, koska oikean kokoisien karmien/ikkunan löytäminen lähialueelta voi olla haastavaa. HALVALLA!



2 kommenttia:

  1. Noniii! Aikamoine muutos ja hyvltä näyttää toi eteinen! :) Voin kuvitella, et siel tuoksuuki sellane uus, ku on uus maalipinta ja lipastoillaki uus pinta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kontakti se vasta tuoksuu/haisee. Joka kerta ku menee tost lipastojen ohi ni sellaan muovin haju tuolee .. Hyh :D mut saa nähä mikä on sit "tuoksu" kun tuon laminaatti laitetaan ja varsinkin et kuinka paljon se sit muuttaa tota ulkonäköä. Ja btw, kyllä tuosta pikkulipastosta tuli vähän parempi :( markulla vaan oli se etu, että laatikot sai irti.. Tuli siihenkin virhe silti ;) ja siltä meinas hermo palaa varmaan sata miljoonaa kertaa :-D

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!