mainontaa

Puhuin juuri puhelimessa parhaan ystäväni kanssa (varmaan tunnin?), istuin piharappusilla - join siideriä ja jauhettiin kirjaimellisesti paskaa kaikesta mahdollisesta maanpäällä olevasta.

Kyseinen sielunkumppanini kirjoittaa myöskin blogia. Tai itseasiassa vasta aloitti blogin kirjoittamisen, jos tarkkoja ollaan. Anyway. Totesimme yhteenääneen hänen olleen hieman kieli keskellä suuta ja peukalo keskellä kämmentä profiilinsa kanssa, koska ei saa blogiaan sinne yleisesti näkyviin.

Ja koska, minähän tunnetusti olen maailman ihanin ihminen....

Todellakin, asiasta poiketen - arvostan ystäviäni ja ne, jotka oikeasti ovat aitoja sellaisia, sen näkee. Luotan, uskon ja jaamme asiat keskenämme. vähän niinkun BFF? yes, please.

No, mutta siis. Eli ystäväiseni siis omaa tällä hetkellä yhden lukijan - minut, koska ei saa siis mainostettua blogiaan profiilissa.... Hankalaa, eikö totta.

Eli nyt jokainen, joka tätä tekstiä on jo tähän astikka viitsinyt lukea siirry Jennin blogiiin seuraavasta linkistä LIGHT OF MY LIFE ja tutustu uuteen ihanan persoonallisen ihmisen arkeen :-) Liitythän hänen lukijakseen! Ja myös minunkin.. ;-)

Kiitos ja näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!