I thought love was out of reach

Heissuli!

Ulkona on jo tosi kylmä illalla, pimee tulee ihan helkutin aikasin. Syys väsymys alkaa painaa päälle, oon pari kertaa myöhästyny koulusta ku ei vaan oo meinannu jaksaa nousta ylös. Viimeisemmäksi tänään, en kuitenkaan paljoa, puolisen tuntia... Mein pihalla rupee jo kielot kellertämään ja lehtiä alkaa kerääntyä pihamaalle, mihi se kesä hävis? Kohtaha on jo pakkasta ja lunta ja joulu...



On tää elämä rankkaa, tuntuu et koulupäivät ei kule millään, aika vaan laahustaa, nettiselain herjaa bloglovin'in kautta kuuttatoista lukematonta postausta, argh! Muutenkin tuntuu ettei mitään saa aikaseks vaikka kuinka yrittäs.

Sentään jotain positiivista, Oskarin hoito. Ei mitään huomauttamista, pelkkiä kehuja vaan satelee kuinka pirteä ja reipas poika onkaan !♥ Oon niiin ylpee! Ainut mikä vähän mietityttää - kuinka paljon tuo hoito Oskarista viekään voimia. Eilen meillä oli pitkä, kahdeksan tuntia. Kävin pojan hakemassa neljän jälkeen, syötiin ja heitin pikku nokosille sänkyyn, yllättäen nukahdin sit itekki ja Markku lähti hoitelee omii juttui. Kasin aikoihin tajusin, et pikkumies vetelee edelleen sikeitä, mutten sit enään vittiny hänt herättää, ni kuinkas ollakaan - laskin aamulla että Oskar nukku sellaset kevyet 16h viime yönä.... heh heh....

Huomenna meillä on tiedossa ihana äiti-poika päivä ♥ Taino, ei nyt ehkä ihan kahdestaan, mut melkein ainankin. Lähdetään Hyvinkäälle, MAXPO messuille. Koulu järjestää tällasen reissun, ja tarjoutu tilaisuus ottaa myös Oskari mukaan, ni mikä jottei, päässään yhdessä katteleen raktoreita ja muita härpäkkeitä! Vähän vaille seiskan pitäis olla koululla odottamassa bussia, aapuuva! Toivon koko sydämest et jaksan herätä niin aikasi.. Illalla pitää laittaa kaikki valmiiks ettei tartte muutaku hypätä autoo ja menoks! Mie saan koulun kautta eväät, mut poitsulle pitää käydä kaupasta hamstraamassa jotakin purtavaa. Onhan siellä paikanpäällä lämminruoka tarjoilukin, mut se on maksullinen..

Ja bussimatkaa varten pitäis kehitellä aikamoiset virikkeet poitsulle, ettei vaan tylsisty ja rupea meuhkaamaan, kuitenkin laskelman mukaan mitä opettajat on tehny niin matka kestää nelisen tuntia, johon sisältyy puolen tunnin tauko kumpaakin suuntaan mennessä. Ja tietenkin kamera lähtee mukaan, ehdottomasti! Eli huomenna taikka ylihuomenna tiedossa kuvamatskua meijän reissusta! :-)

Oon vähä funtsannu, tot mein alakertaa nimittäin.. Joulun alla tulis aika mukavasti rahaa, palautukset, laina ynnä muut tuet.. Vois vaikka vähän rueta laittelee kymppei säästöö ja rueta miettiin tot suihkun laatotusta tässä jonkin ajan kuluttua.. Ja no sanotaanko, että aika haarukka on varmaan siinä vuoden korvilla.. :-D Et ei nyt ihan kuitenkaan viikoissa tai kuukausissa olla alottamassa mitään..

Viikonloppuna vois vaikka järjestää perheen kesken laatuaikaa, ei vaan oikeen oo mitään "erikoista" mielessä mitä voitais tehdä, Oskari nyt nauttii melkin ihan mistä vaan. Leikkipuistossa voisi ainankin käydä, mut jotain muutakin, mut mitä? Oon niin huono suunnittelmaan yhtään mitään jännää..








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!