love my family

Vihdoin, viikonloppu nimittäin - tätä on odotettu koko loputtoman pitkältä tuntuneen viikon ajan! Onhan tähän viikkoon paljon hyvääkin mahtunut, eikä onneksi niinkään pahaa kuitenkaan.

Meillä on koulussa maanantai ja tiistai "työpäiviä", ollaan hallissa. Minä ja kaksi muuta luokkatoveria "jouduttiin" - no todellakin jouduttiin - raskaalle puolelle. Ei me ois sinne välttämättä ihan hirveen mielellään menty. Tosin, siellä puolella meno ja meininki on ihan erilaista mitä kevyen kaluston puolella, ja ns. "opettajakin" on todella mukava. Mitä nyt aikaisemmin olin koulussa (pari vuotta takaperin) ja raskaalla puolella, ei se tuntunut yhtään mukavalta ja minusta tuntui ettei osaa tehdä siellä mitään - en kuulu sinne. Nyt oli toisin, siellä oli loppujen lopuksi ihan kiva työskennellä, sit ku niihin rekkojen saloihin pääs sisää, no joo tai jotain ainankin sinnepäin. Ja mukavaa oli myös siks, et sain tutustuttuu taas vähän paremmin muutamaan "ennalta tuntemattomiin" luokkatovereihin.. Tai ei me oltu vielä niin "kavereita" keskenään. Tästä se lähtee.








Eileen me käytiin Oskarin kanssa päivällä leikkipuistossa, kun isi oli vielä töissä. Oli tosi kivaa ♥, nyt kun poikakin on päiväkodin myötä oppinut kuinka liukumäkeä lasketaan ja kaikkea muuta ihmeellistä mitä voikaan tehdä! Näki pienen ilmeistä kuinka hän oikein nautti siitä kaikesta! Siitä kun irtauduttiin siirryttiin seuraavaks miun äitin luokse kahvittelemaan, aika extempore tyylillä - mentiin vaan oven taa soittamaan ovikelloa.. :-)


Markku alotti viikonlopun ronskista taas työllä - alakerran polttopuut pitää mättää pinoihin. Myös sit puolestaan pojan kanssa lähettiin hakeen äitille ja isille iltaviihdettä - Makuuniin siis tiemme kävi. Sattu silmää walking deadin koko kolmas tuotantokausi, oli pakko ottaa! Me ollaan seurattu tiiviisti sarjaa alusta lähtien ja kolmosest meillä on muutama jakso loppupuolelta kattomatta ja kohtaha jo neljäs alkaa ni pitää kestää kärryillä mukana!


Tänään oon vaan siivonnu koko päivän ja Markku touhuaa taas autotallin puolella kun Volvo piti saada talliin korjattavaks..  Oskari nukahti just sopivasti päikkäreille ni pääsin tänne viihdyttämään teitä! :-) Liisi-kummi kävi Samun kanssa kaffella tuossa hetkeä aikasemmin ja mietiskelin et kuha pieni herra tuolta heräilee niin vois väsätä ruan ja suunnata taas vaihteeks vaikka leikkipuistoon käymään, josko tuo isimieskin lähtis meiän kanssa sinne, laatuaikaa koko perheen voimin! ♥ LOVE




On vähän hämmästyttänyt ja kummastuttanut, kuinka kaikki nämä "kyylät" viitsivät tulla protestoimaan kirjoituksiani kun kyse on jostain vähänkin negatiivisesta, mutta kun positiivista asiaa on tarjolla niin kyllä sitten ollaan niin suut tupossa kun olla ja voi..... Että, voi hyvää päivää..


Nähdään taas! :-)


1 kommentti:

  1. ihana tuo tei poitsu :) ja haha joo en tiiä mikä tää miun käyttäjänimi on, enkä osaa vaihtaakkaan sitä... :D

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!