kuulumisia!

Moikkapäivää!

Voi herranpieksut mikä aika viime kerrasta taas vierähtäny, tosin nyt on kyl oikeakin syy siihen miksen oo päässy kirjottelemaan - koira pureskeli tietokoneen latauspiuhan rikki.. Enkä tykkää yhtää kirjottaa tolla tabletilla. 


Volvokin ollaan jo saatu käyntiin, tosin ei vielä ihan tielle asti ajoon, mutta kuitenkin. Vielä se vaatii pientä hiomista ja alkaa olla valmista.. Viime kuun lopulla sain pienimuotoisen päähän pistoksen ja loppupeleissä häädin Markun autotallista ulos volvoineen päivineen.  Tilalle saatiin minun uusi silmäteräni vuodelta -91. Satuin löytämään ihan vahingossa nettivaraosasta toisen moisen Nissanin, ni pitihä se käydä Haminasta sitten hakemassa.. Autoa eteenpäin liikuttaa SR20DE -moottori, ja kaakkeja tais olla se 143hv. Miulla oli siinä kolmen päivä siirtolätkät lasissa, ni pääsin jopa itte vähä antamaa sille leipää tossa meiän kotikylillä ja voi jessus, en malta oottaa et se on ajossa ♥!

Tästä lähin siis seurataan nissanin ehostusta, vaikka se ei edes kovin paha homma olekaan. Auto katsastettu viimeeksi kahdeksan vuotta sitten, ja poistettu liikenne käytöstä viisi vuotta sitten. Löysimme neljä-viisi reikää.. 


Oskar kasvaa ja kehittyy koko ajan, ei ole enään mikään pieni poika. Meillä löydetään nykyään useita erilaisia materiaaleja sekä tavaroita, mutta vielä niiden nimitykset eivät iteltä löydy sanavarastosta. Äiti kysyy, Oskar osottaa ja näin löytyy - Oskarin huone, keittiö, sohva, tuoli, ikkuna, lamppu, tv, pöytä, mopo, auto, juna, hauva, kissa, isi, äiti, mummo, hiukset, korva, nenä, suu, silmät, sormet, maha, napa sekä varpaat ja varmasti moni asia unohtui, mutta siis kuitenkin - fiksu muksu ;)

Viime lauantaina miuhu iski joku pöpö, aamulla oli eri virkeä herätys ku sai suoraan laittaa pään takaisin tyynyyn ja todeta, että kuume taitaa olla jopa neljässäkymmenessä asteessa.. Siinähän se viikonloppu vierähti sängyn pohjalla ja samoissa merkeissä alko meneillään oleva viikkokin.. Maanantai aamupäivästä sit hieman ennen puoltapäivää soittivat tarhastakin, että tuliskos joku hakemaan pojan kotia, kun kuume noussut - jippii.. 

Markkukin jäi sitten sairaslomalle kun ehä mie kyenny kuumehouruissa Oskaria kattomaan.. Tiistaina miulla ei enään kuumetta ollukkaa ja sairaslomakin päätty, joten keskiviikkona töihin. Meillä vaihtu jakso, nyt on taas seuraavat seitsemän viikkoa työharjottelua! 

Tänään me käytiin tossa meidän lähi kentällä kävelees Rudin ja Remun kanssa, Oskar istu pulkassa.
Rudi rakastaa jäällä juoksemista keikon perässä, siinä sit heitellessä synty villi idea, että jos istuis tuoho pulkkaa ja koirat vetämää ja avot .Markku viskas kiekon ja sit mentii! Pari vikaa kertaa Oskariki halus istua hurjassa kyydissä ja nauraa räkätti kun oli kivaa!

Kuvia miulla ei hirveesti nyt oo, ollu niin paljon kaikkea, että kamera on kirjaimellisesti unohtunu hyllyyn lojumaan, mut eiköhän siihekin saada pian muutosta kun siirryn autotallin puolelle ja nytkun konettakin voi jo käyttää! :) 

Palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!