lomalomaloma

Heip!
Taas on luvaton aika vierähtäny viime kerrasta.. Ollu vaan niin paljon kaikkea, et yksin kertasesti ei oo vaan ehtiny.. Nyt mulla alko viikon loma, saa ihan rauhassa nukkua pitkään ja tehdä just niinkun huvittaa.

Viime viikonloppu meni Jannen kanssa ajellessa ja kotona löhötessä. Käytiin lauantaina Jannen kans pitkäl chellil tsufel ku ei parempaaka tekemist keksitty.. :)

Mun sisko tuli Tampereelta tänne, ku silläkii lomaa. Äiti soitteli jo vissiin keskiviikkona ja varaili Oskarin "hoitovuoroa" viikonlopulle.. Vein pojan lauantaina puolilta päivin ja sunnuntai iltapäiväst hain kotiin.

Eilen sain taas virkistää muistia, kuinka ajaa turvallisesti ja taloudellisesti - II -Vaiheen arvioiva ajo.. Tsiisus.. Oli vissiin aika painava kaasu jalka.. Tasaseen tahtiin tuli parannus ehdotuksia sekä kehuja.. Ehkä mä sitä autoa jotenkin osaan ajaa.. Perjantaina vielä liukkaan koettelu ja sit sais pysyvän ajokortin!

Jos huomenna saisin aikaseks tulla tekeen ton Henriikalta saadun haasteen, tartte sitäkään roikottaa tekemättömänä mukana..

Tänään Oskar on miu kanssa kotona, joten nyt me jatketaan junaradan rakentamista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!