SMILE

Tänään oli aivan järkkypäivä koulussa, en toivo koskaan enään tällaista! Kirjaimellisesti kahdeksan tuntia tekemättä yhtään mitään.

Vaikka nyt onkin jo perjantai, viitsii silti vielä kertoa toisesta pääsiäispäivästä, eikö? Here we come! Käytiin miun isällä syömässä "pääsiäisruoka", mahtavat pöperöt oli taas pöydässä, nam! Ja kaiken kukkuraksi me mentiin sinne pyörillä! Laskettiin jälkeenpäin, että edestakaisin reissuun taisi kertyä jopa parikymmentä kilometriä :-)





Eilen käytiin muutaman kaverin kanssa pappilanniemessä ottamassa kuvia kun sattuttiin just sopivasti auringonlaskun aikaan sinne! Perfect day!

Nissanista irtosi myös toissapäivänä moottori ja nyt catrari lepää tallissa odottamassa purkua (joka kyllä on jo hyvässä vauhdissa). Jos mitään yllättäviä ongelmia ei ilmene on tarkoitus sunnuntaihin mennessä peruttaa catrari tallista pois ;-) heh






1 kommentti:

  1. Hei sinä ihana :) Osallistuit tohon mun dove-arvontaan.. sinä nimittäin voitit kys. palkinnon!! ^__^ http://pinksunsparkle.blogspot.fi/2014/05/video-dove-arvonnan-suoritus.html

    Laitoin sulle s.postiin mailia :)

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!