BE COOL










Heips!

Huh hellettä, täällä meidän suunnalla on aivan tolkuttoman kuuma! En voi käsittää miten yhdessä päivässä sää muuttui näinkin radikaalisti.. Tekis niin mieli jo mennä pulahtamaan järveen, mutta ei taida ihan uskallus vielä riittää..

Tänään oli onneksi lyhyt koulupäivä, ei tarvinnut kärsiä tunkkaisissa luokkahuoneissa kovin kauaa, siellä kun ei tuo ilma tahdo oikein kiertää.. Pitäs muutaman päivän sisällä väsätä vähän koulutehtäviäkin, kiinnostus prosentti on tasan nolla.. Ei olis kun kolme tehtävää jäljellä, sit olis kaikki valmista. Poissaolojakaan en oo pahemmin tän lukukauden aikana ehtinyt keräämään, mitä ihmettelen suuresti itekkin - mitä aikaisempaa koulunkäynti motivaatiota miettii.

Tällä hetkellä ei meidän pihalta pääse mihinkään, kaupunki jatkoi taas viime syksynä kesken jäänyttä putkiremppaa.. Reilun viiden metrin "pikku kuoppa" portin edessä.. Kovasti lupailivat, että päivän tai kahden sisällä pitäisi päästä taas ajamaan pihalle - saas nähdä.

Toivottavasti huomenna olisi yhtä hyvä sää, niin päästäs kavereiden kanssa pelaamaan lentopalloa. Piti jo viikonloppuna mennä, mut sit kaikille tuli jotain muuta menoa eikä ehditty, ja myllysaaren kentätkin oli jok ikinen varattuja..

Vihdoin ja viimein sain toiveeni täyttymään, siitä remonttikuumeesta! Siitä lisää seuraavan kerran..

Ainiin, ystäväiset ja tuntemattomat.. Usea protestoi edellistä kirjoitusta, kun en ollut avittanut teitä edes nimikirjaimin - ei ollut tarkoituskaan. Sen verran voin auttaa, että kirjoitteassa mielessäni oli kolme ihmistä, joista jo yksi kala tarttui syöttiin!

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti sää sait loputki kaipailemas ihmiset kiinni :) ihanii kuvii taas kerra <3 - Sanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta!:-)
      Kiitos paljon ♥

      Oletko uusi naama täällä, vai jo pidemmän aikaa seuraillut meidän menoa ja meininkiä? :-)

      Poista
    2. Mää löysin tänne varmaa joku kuukaus sitte :) mää kyl luin kaikki postaukset kerralla sillon :)) tykkään ku tääl on paljo kuvei ja sillee. Keep it goin!! :DD

      Mulla ei oo vaa gmailitunnuksia, et voisin kommata tunnuksilla, mut auttaahaa toiki vähä et oman nimen laittaa :) - Sanni

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!