HUIPPUTYYPPI & LOMAILIJA








Moikka!

Teitä löytyy jo näköjään monta, jopa 29 lukijaa! Jeij :3 Vielä tarvitaan jonkin verran, jotta pääsen suunnittelemaan sit blogin ihka ensimmäistä arvontaa!

Viime aanantaina siis tosiaan alko koulu, lievästi oli silmät sikkurassa koko alku viikon ja nyt siis ensimmäinen viikko jo takana ja uusi viikko korkattu. Ehdin jopa opiskella kolme päivää ja siirryinkin jo ns "ylimääräiseen työharjoitteluun". Tästä lähtien työskentelen ma, to ja perjantaina Markun kanssa samassa puljussa! Vähän vaihtelua elämään...
Vihdoin siis odotettu viikoloppu ja oli niin mahtava nukkua pitkään! Taidettiin kaikki olla vähän väsyneitä, kun kolmistaan vedettiin sikeitä yhtä pitkään!

Tuntuu, että kesä loppu siihen, kun koulut alko. Samantien lämpötilat lähti laskuun ja sadepilvet asettuivat vissiin pysyäkseen suomen päälle... Ei kiva, tai on kiva ettei enään oo niin kuuma, kivempi sielä koulussakin olla, mut sais tää sade kyl vähän olla vähäsempää...

Kameraa nyt tullu sen kummemmin ulkoilutettua, ehkä ihan ymmärrettävästä syystäkin... Muutama kuva mitä kortilta kaivoin, on vielä niiltä lämpimiltä kesäpäiviltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!