kameran arkistoista






Meidän nuorin pieni ♥, jolla ei vielä kylläkään ole nimeä! Valitettavasti kissalaumamme vastikään pienentyi kahdella ja juuri ennen sitä syntyi tuo suloisuus!

Toisesta kuvasta löytyy äidin löytö, uusi icepeakin takki! (kirjoitettiinkohan se noin?;D) Fleece vuorellinen, juuri täydellinen tällaiselle kelille. Se myös pitää suht hyvin vettäkin. Tämä löytyi Luhta outletista hintaan 23€, en nyt tarkalleen muista paljonko ovh oli, mutta veikkaan jotakuinkin vähintään viidestäkympistä ylöspäin.

Ja tottakai, viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, meidän lounas. Grillikasviksia ja marioitua broileria. Ei yhtään hullumpi yhdistelmä, opin sen iskältä, joka kesällä grillasi meille mökillä suht samantapaista sapuskaa!

Tänään viimeinen hölläyspäivä ja huomenna taas arki alkaa... On vissiinkin jäänyt jopa sanomatta, että volvokin meni leimasta läpi toissa perjantaina! Sain korjauskehotuksen kahdesta Markun unohduksesta, hajukuusi taustapeilissä ja oik etu jarruletkun kiinnike irti. Jarruletkun kiinnike on jo "korjattu" - asetettu paikoilleen, mutta edelleen se saamarin hajukuusi lepää peilissä, ja tulee lepäämäänkin niin kauan ennenkuin virkavalta sen käskee siitä poistamaan! :D

Voisinkin seuraavan kerran tehdä koosteen, mitä kaikkea volvon eteen piti tehdä, että sillä päästiin liikkeelle. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!