operaattorin vaihto

Hehe...
Käytiin eilen pyörimässä kaupungilla, koska Markku tarttes Uuden puhelimen vaikka edellinen toimi kuitenkin moitteetta... :D Mut kuitenkin siis hää valitsi itelleen Samsung Galaxy S4 ja sen active mallin. Mie päätin jo aikoja sitten, että en vaihda puhelinta.. Mutta tota niin... Ostin sit itelleni Samsung Galaxy NOTE 10.1 4G . Ollaa jo pidemmän aikaa mietitty et hankittas tabletti,  ja nyt sattu sopivasti, et oltiin  menossa vaihtaan liittymiä saunalahdelle. Markku ei puhelintaa vielä sanuu, se tulee viikon sisällä postiin. Otettiin samalla 4G wlan nettiyhteys..

Se miks myö liittymät vaihettii toiselle operaattorille ni johtu siitä ku miulle soitettiin dna lta ja myytiin 4G WLAN sekä 4G tabletti (tää mikä miul nyt on) ni väitettiin, että saan sen 8, 3e/kk vaikkatän normaali hinta on 16 /kk, rupesin sit vähä epäilee tätä ja ja soitin niilleja kysyin ni enhän mie tällast saa vaa sen vanhemman version, kiitos nam seoli sit siinä.. plus miulle tuli puhlasku jtn 90e ettätota, ehkä oli aikakin vaihtaa halvempaan:)

Onhan tällävähän outoa kirjottaa verrattuna tietokoneeseen.... :D

Mutta tota, hei käykäähän vastailemassa tuohon kysymyspostaukseen kaikki! Nyt toivotaan paljon 'osallistujia', jotta saadaan sitten videopostausta aikaseks :-)

Nyt en oikei saakuvii laitettuuku en pysty siirtää kamerasta ku siin on erilainen toii muistikortti...

Näillä mennään tällä kertaa, hyvää viikonloppua teille kaikille :-)

3 kommenttia:

  1. Uusi lukia ilmoittautuu
    Käy vilkaisemassa
    http://nenninelamaa.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava saada lisää lukijoita =) Mitä kautta luet, einäy lukijoissa..? Mie käyn kurkkimassa. :)

      Poista
    2. Nyt pitäisi näkyä

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!