our weekend

Eilen oli tooosi ihana päivä taas vaihteeks, laatuaikaa perheen kesken ! Alotettiin sillä, että piettiin "piknik" tossa mein pihalla, vaikka se olikin vähän alkukantasta ja köyhällistön laatua niin ei se mitään! :-) Tunnelma korvasi laadun!

Ruokana wiener leikettä, omia uusia perunoita, kasviksia, pekonia ja sit jotai tommosii pekoni pötkylöitä (entiiä, ne oli Markun)... Oli kieltämättä hyvää!



Siinä sit ruuan jälkee vähä tasoteltii mahaa ja Markku pesi auton. Siintä sit lährettii "maaseutu" matkailulle. Oli ens tarkotus, et mennää ottaa autost kuvii, taino kyl me käytiiki ottaa niit kuvii.. Käytiin Marjolassa. Mut siit sit lähettii Taipalsaarelle, aateltii sieltä kautta sit mennä kotii. No sit siinä Taipalsaari - Savitaipale risteyksessä käännyttiinkin savitaipaleelle päin ja sieltä savitaipaleen abcn kautta Mikkelintietä kotiin. Olin taas niin fiksu etten tajunnu kattoo sit ollenkaan ni kamerast loppu akku melkei heti, joten nii..

(c) Markku



Tiedetään, kuva meni pilalle - kiitos varjojen...

(c) Markku

(c) Markku

love you
Tänään me sit puolestaan käytiin kattelemassa vanhoja kulkuneuvoja.. Raktoreita, autoja, paloautoja, pyöriä ymym. Tää tapahtuma järjestettiin Vilkjärven urheilukentällä ja sinne oli kerääntyny aika paljonkin porukkaa. Vapaa pääsy. Oli siellä järjestetty jotain ohjelmaakin tms, mut me mentii sinne vast kahe mais.. Se kuitenni oli 12-15:00. Oli mukavaa viettää aikaa perheen kesken! :-)












Sieltä ku me lährettiin, käytiin Vihtolassa siivoilees paikkoja ja sieltä sit mentii viel miu iskän möksälle uimaan.





Sit käytiin viel abc:ltä hamstraamassa vähän sapuskaa ni tarttu samalla tällaan mukaan sieltä.. Meilllä on ollu jo pidemmän aikaa puhetta, et joku "laatikko" on laskuille hommattava ku ne tuppaa aina hukkumaan matkan varrelle ja tää oli just niin sopiva meille, että! : D



Tästä tuli taas kilometrin pitunen, kerrankin näin :-) Mites teidän viikonloppu on mennyt?

2 kommenttia:

  1. Voi ei, tykästyin sun blogiin ihan kympillä!! Selailin tuossa tylsyyksissäni erilaisia blogeja ja meinas tympääntyä kun kohdalle ei osunu mitään mielenkiintoista, mutta sittempä löysin tämän sun blogisi ja tästä ei voinu olla tykkäämättä! :) Liityin siis lukijaksesi :)

    Kivan kätsältä näyttää toi laskulaatikko ja hyvällä tekstillä :D

    Terkuin. Tanja - rautalankasydan.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mukavaa kun viihdyit ja tulit jäädäksesi! :-)

      Käynkin hetimiten kurkkimassa siun blogia.

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!