Oskar



Tämän päivän puheenaihe on iki-ihana Oskar! :-) Miun oli tarkoitus alunperin tehdä tää videona, mut se nyt jostain kumman syystä jäi... :DD

Muutama yö takoperin, kello oli varmaan kutakuinkin puolenyön... Olin just saanu unenpäästä kiinni, ku Oskari heräs johoki, entiiä... Yhtämittasta huutoa kesti varmaan tunnin verran ku aateltiin kokeilla et rauhottuisko, jos otettais poika tähä mein väliin nukkumaan. No, hetken oli ihan rauhallista ja hiljasta kunnes se huuto alko taas.... Meille ei missään vaihees selvinny et mistä se johtui, loppuen lopuks sit vaa vietii ukko omaan sänkyyn, vielä hää siellä huuti varmaan varttitunnin enneks nukahti.

Ei muuten mitään, mut Oskar ei oo koskaan heränny yöllä, varsinkaan sillee et olis tarvinnu mennä ottaa sängystä pois, vaihtaa vaippaa, saatika juottaa maitoa! WOOT!! Ei edes vauvana...



Oskarista on tullut kokoajan vaa enemmin kiukkusempi, en tiiä näinköhän on tulevilla hampaita vaikutusta vai mikä on ja omaa tahtoa pojalta kyllä löytyy vaikka muille jakaa! Jos joku ei mee niinkuin pitäs ni samantien alkaa hirvee raivoaminen.



Meillä on eteisen ja olohuoneen välissä portti, useasti jos mie meen siitä yli vaikka keittiöön hakemaan lisää kahvia ja Oskar jää toiselle puolelle niin samantien ku hää tajuu, et nyt se meni ni huutomekkala alkakoon!

Sit nyt ku pien mies on keksiny, et ovia saa auki ja kiinni ni se on kans yks ehdoton et jos ei saa puuttua niin suututaan... Omapahan on ongelmansa jos jättää sormet väliin.

Ruokapöydässä kun istutaan ja Oskar jos syö ite ja siihen jos meet puuttumaan niin ruuat on sen jälkeen pitkin maita ja mantuja... Syöminen loppu siihen ja taas vähän kitistään..



Niinkuin aina, kaikki mikä kielletään on hauskaa.
Muuten, btw kun tein teille sen videopostauksen niin Oskar oppi silloin vilkuttamaan!! JEE!! :--)

Lasista poitsu oppi juomaan varmaan viikko takaperin, niin, että kaikki menee suuhun eikä syliin.. :-D
Ja leipää osataan jo syödä närkkimättä juustoa ja kinkkua pois.




En muista tarkkaa päivää, mut ei tästä kauan ole kun Jonna oli käymäs meillä kaffella ja yllättäen Mie tein taas jotain remontti juttuja.. Anyway, sanoin Jonnalle, et koitahan kiinnittää Oskarin huomio johonkin muualle - Jonna otti kastelukannun käteen, näytti Oskarille kuinka sitä käytetään, ja Voala! Nyt kun Oskarille sanoo "kastele kukka" ni hää menee kannun kanssa kukan Iuo ja 'kastelee' sen.... :D Ilman vettä tietenkin..

Mitäs muuta, hmm... Tjaa, ei kyllä nyt tuu mitään mieleen.. paitsi, että kyllähä tuo ossaa puhuakin, esittää vaan ettei osais... Oon kuullut : äiti, kissa, hauva ainakin, muista ei ota selvää.. yrittänyttä ei laiteta, kerran yritti sanoa kiitos ja puoliksi osaa sanoa "nam" kun laittaa ruokaa suuhun..  :D



Kun taas jtn uutta ja ihmeellistä tapahtuu Oskarin suhteen niin uutta päivitystä taas tiedossa :)

1 kommentti:

  1. Voih, tota uhmaa jo innolla odotellen ;) On varmaa ihana seurata mietn poika kasvaa ja miten hän oppii kokoajan jotain uutta :) Mä ainaki innolla odottelen jo, et pääsee seuraamaa oman pikkusen kasvuu ja kehityst :)

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!