Alansa ammattilaiset

Hellurei !

Meillä viikonloppu alkanu hyvi, eilen me laiteltiin Volvoa koko ilta, pimee ku tuli ja sisää ku päästii ni saunaan ja sit vuokraleffan pariin - 21 tapaa pilata avioliitto - Ja tää päivä sit menny kans volvon parissa.
Harrastus mistä molemmat nauttii.

Markku hommas itelleen 740 farkku volvon, (mikä on myös pilkahtanut täälläkin esiin jo aikaisemmin) jokunen aika sitten työkaveriltaan ja nyt pihaan hinautu tuollaan ysisatane volvo mistä me ruettii sit siirtelee sisustaa tuoho seitesatasee.

Eilee me siirrettii kaikki ovipahvit päittäi ja tänään sit lattiverhoilu, penkit, kojelauta ja kaikki listat mitä vaan saatii siirrettyy. Et en sit tiiä ku sedanista siirrettii ni ei meillä tuoho farmariin oo konttiin asti "kattolistoja" mustia. Mietittiin josko ne sit maalais. Ja takapenkkienkin kanssa tulee ongelmia ku sedanin penkit ei oo kippaavat, mitkä sit taas farmaris melkein ois pakolliset. Tossa mei farkus oli sellaset vähä sinertävät penkit ja siin sedanis taas harmaat. Nyt aineski etupenkit siirrettiin, tiiä sit et vaihetaanko katsastuksee alkuperäset takasi ku jos siel huomataa et ne on eriväriset ni tulee muutos prosenttia vissii 0,5% per penkki...

Saa nähdä kuinka tapahtuu DX projektin kanssa, lähteekö auto keskeneräisenä myyntiin, todettiin, että volvosta olisi vähän helpompi lähteä jatkorakentamaan. Varsinkaan kun auto ei ole vähäpäästöinen eikä pohja kuki. Tästä infoa vielä jatkossakin lisää!



Seuraavas kuvas näkyy nyt uudet penkit sekä vanha kojelauta, vaihdetusta kojelaudast löytyy kuva muutaman alempaa.



Luovuttaja


Oskari oli innoissaan lähdössä koeajelulle.



Ready, lets go






Ahkera avustaja lopetti hommat liian aikaisin
Tosin - niinkuin aina - eiköhän jotain menny vikaan. Siinä vaiheessa ku oltiin ajatuksessa, että vihdoin se on valmis... Auto käyntiin, okei - radio pelaa mut mikään muu ei sit toimikkaan, hmmm... Ja eiku alottamaan alusta..

Ihana päivä takana rakkaitten kanssa, näitä ehdottomasti lisää! ♥
Nyt lämmittämään saunaa ja viettämään kullan kanssa laatuaikaa kahdestaan kun pikkumieskin meni jo nukkumaan!

Nähdään taas ☺

ps. Kaikenlaista on taas tapahtunut, mut ei se mitään onneksi me tajutaan mikä on kuitenkin meille paras vaihtoehto, muiden sanomisista huolimatta.... ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!