Mutta niin kauan kuin hän kulkee, elämä jättää jälkiään

*Niisk Niisk*

Tätä se yleinen päiväkoti teettää, kyllähä ne mua varotteli, että taudit tarttuu helposti ja nopeasti. Kuinkas ollakaan, meillä siis vietetään sairaslomaa, koko loppu viikko.
Oskari on saanut jonkin flunssan hoidosta, räkä valuu ja yskittää, kuume koittaa poikia, mutta ei meinaa noussa sitten kuitenkaan. Menis nopeemmin ohi tuo tauti jos nostais vähän kuumetta. Koko yön poika yski ja tihrusti itkua. Äänikin hällä meinaa kadota kokonaan, voi toista.

Käytiin arvauskeskuksessa hakemassa miulle sairaslomatodistus koulua varten, katottiin korvat ja kurkku, ei näkyny suurempia tulehduksia, onneksi. Vähän meinasi itku tulla kun kurkkua katotiin, mutta reippaasti maltto istua!

Miulle tuli ifolorilta tarjous s-postiin. Jonkin näkösellä koodilla saa kuvakirjan pelkillä postareilla, pakko käyttää se hyväks. Oon pitkään jo miettiny jotain kuvakirjaa tms, mutten oo raaskinu tilata kun ne on niin kovin kalliita. Oon tyytynyt aina normi digikuviin ja täyttänyt Oskarin omaa albumia.

Eilen selvis sekin et miks se öljypoltin on kiukunnu, magneettiventtiili on paskana. Se ei onneks maksa ku vissii muutaman kympin, mitä Markku sano.. Josko kohta tulis lämmintä vettä, ettei tartteis suihkussakaan enään käydä mökki menetelmillä... Toisaalt ku miettii, me ollaan pärjätty hyvin ilman lämmint vettä, et toisaalt taas - miksei lämmitettäs vettä padassa ja taloa leivinuunilla? :-D No okei, jossei kuitenkaan... 

Me taas eilen piettiin Markun kanssa kunnon herkistely ilta, jutskattii kaikkii asioit. Eilen tuli fiilis et rakkaus leiskahti taas uuteen kipinään. Tulavaisuus näyttää taas valosalta, perhe kasvaa, talo vaihtuu ja lempi leiskuu. En malta oottaa, että saan koulut käytyä.. Ei me vielä tätä kirjaa laiteta kiinni, me vaan käännetään uusi sivu.

im yours forever and ever

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla, et teil menee hyvin sielä...lukuunottamat pientä flunssaa, mut seki onneks ohimenevää! :)

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!