LPR CRUISING

Ihana lauantai päivä takana perheen kesken! aws

Herättiin jo jonki vaille kymmenen, ihme? Miulla oli kyl kello soimassa jo vartin yli kympin, mut anyways.. Aamukaffet namariin ja sit ruettiin laittaa tonne olkkariin noita tapetteja. Ehä mie niitä yksin sinne ois mitekäperi saanu varmaa laitettuu.. Täs  teil vähä kylki keskeneräne kuva ja itseasiassa kyl se viäki on keske ku viimone slaissi pittää pienentää ni ei viittin rueta sitä tähä aikaa yöst enää väkertää ku Markullaki hermo nii tiukal ton kans ku se o kohdistettavaa ni ei meinaa mennä, mut näkyypähän et on itte laitettu! :-) Hiano se miu miälest kyl o..

Sori toi lamppu, koitettiin kaikin keinoin valasta mein työnjälkeä.
Oli sovittu Ninan kanssa, että me mennään yhdessä tänään kattoon Lappeenranta Cruisingei ja siit sit Linnotuksen Yöhön, mut sit häne pojalle nous yllättäen kuumetta ja vissiinkii jottaa nuhan poikasta oli ni hää ei sit meiä mukkaa viittin lähtä, hyö jäi lepäilee. Hyvä niin ni menee tauti noppeemmi ohi! :-) Ehditäänhä me vielä hengaileen!

Täst kotoo lährettii joskus kolmen paikkeil, sen pit olla Markul yllätys et vien sen torille kattelee niit jenkkei, mut sit häne veli soitti ja paljasti kaiken.. :-D Ei mee nallekarkit tasan! Sit me käytii vetäsee Satama Sannis vedyt naamarii ja kierreltii linnotuksessa ja käytiin viä jälkkäriks nakkaa jädet ja suunnattii ihastelee hiekkalinnaa. Ei me muute ois varmaa noi kauaa pyöritty mutku otettii vahingos iha liikaa parkkiaikaa ni ei kai kukaa ny hemmetti turhasta maksa! Jäi meil käyttämät kuus minuuttii silti.. :-D Nojoojoo... Sitte kuvie parii, täs ny o vähä kaikemoist mit tulla räpsittyy enjoy!



LAPPEENRANTA CRUISING 10.08.2013 alkaen klo 15:00 Kauppatori













Jostain kumman syystä meidän pihaan myös eksyi tällainen. Alunperin ajatuksena käyttää akselit ynnä muut DX projektiin, mutta kuinka ollakkaan herra on jo alkanut suunnittelmaan Volvoa toiseksi käyttöautoksi, onneksi kuitenkin itselleen...





Minttu-Suklaa

Lappeenrannassa jo kymmenettä kertaa kohoava hiekkalinna on juhlavuonna saanut Kalevala ideansa lasten toiveiden ja ideoiden perusteella. Hiekkaa tässä kasassa on yli kolme miljoonaa kiloa. Hiekkalinnan alueelta löytyy myös leikkimökkikylä, karuselli, pikkujuna, pomppulinna, minigolf, miekkatyöpaja, veneenuittoallas sekä hiekanveistoseinä lapsille. Alueelle on vapaa pääsy. Miun mielestä kaikki "toiminta" on kuitenkin maksullista. Ja sit siellä on ihan pirun iso hiekkalaatikko ! Välillä vissii tehny itekki miel mennä sinne tekee parit kakut...





Hiekkalinna vuosien varrella

2004 Keskiaikainen linna
2005 Viidakko
2006 Meriseikkailu ja EU-nähtävyydet
2007 Avaruus
2008 Villi Länsi
2009 Satulinna
2010 Dinosaurukset, savuava tulivuori, kivikautinen elämä
2011 Sirkus
2012 Willimiehenranta

Nähdään taas!


ps. koulu alkaa maanantaina, APUA!!!

2 kommenttia:

  1. ommommom autoja!

    on muutes tosi söpön värinen volovo.... :DD

    VastaaPoista
  2. kivoja kuvia, etenki tuo yks siusta ja pikkusesta :)

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!