SCHOOL

Hellou!

Nyt olis ensimmäinen koulupäivä lusittu.
Tjaa, tänään aamu alkoi jatkavien opiskelijoiden kokoontumisella Lappeenrannan Urheilutalolle aamulla vartin yli yhdeksän. Rehtori ja muut "korkeamman arvon" omaavat henkilöt kertoivat koulusta, uudesta nimestä ja toiminta tavoista.

Viimevuonna tarkoituksella opiskelijoille rakennettu parkkipaikka on nykyään vain ja ainoastaan käytettävissä lupalapulla (pääosalta opettajille). Sosiaali- ja Terveyspiirin puolelta eräs tuttavani kertoi, että niitä lupalappuja olisi ehkä mahdollista myös opiskelijoidenkin saada, tiedä sitä sitten, pitänee selvitellä - itseasiassa aika montakin juttua on vähän auki..

Kaikista paras, sain siis kesällä kotiin laput, että kouluni jatkuu yms, mutta.. Autopuolelle saapuessani ei kukaan - ei kukaan - opettaja tiennyt tulostani. Kenenkään papereihin ei ollut merkitty nimeäni, ei löytynyt mitään tietoa minusta - hienoa! Siinä sitten hetken mietittyämme päätettiin, että meen sille luokalle, jossa on vähemmän oppilaita (lopettaneita siis oli). Ja sehän oli juuri päinvastainen luokka minne mie olisin halunnu mennä, no jaa kaitpa se näinkin sitten onnistuu, toivottavasti. Meidän luokkamme on täynnä vuonna -96 syntyneitä oppilaita, minua ja erästä -95 syntynyttä lukuunottamatta. Jes! Ja miehän oon siis ainut tyttö.. Aaapuuaa...

Huominen alkaa sit kunnon arki, tiedossa täysmittanen hallipäivä. Pitänee varmaankin kaivella turvakengät ja haalarit jostain jemmasta..

Btw, pikkunen autonvaihto kuume taas otsalohkossa pyörimässä, tididiii! Käsipätkä T5 Volvo ois aika kermane, mm'm! Itseasiassa ollaan pari vaihto "tarjousta" laitettukkin jo, katotaan mitä tapahtuu.. ;-) hehe

Oskarin hoitopäivä meni hyvin, ei ollu itkenyt ollenkaan koko päivänä ja tykkäs leikkiä pihalla kun oli vesilätäköitä joka paikassa, jee! Turhaan jännitin, ainenkaan tät ekaa päivää. Katotaa mitä tapahtuu huomenna kun pikkumies muistaa, että "ainiin, äiti se jätti mut eilenkin tänne - eihän tää nyt näin mene" !

Nyt muutama linssiluden kuva tähän loppuun piristämään päivää..

see you next time !






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!