you're my everything always and forever

Iltoja!

Ensimmäinen kunnon koulupäivä takana, lötkötän sohvalla kirjoittaen teille ja nauttien takkatulesta, mm.. Sekä radio soi hiljalleen vieressä. Alakerrassa lämpiää sauna ja jääkaapissa kylmenee saunajuoma, voiko olla enään parempaa? Tuntuu, että asiatkin ovat menossa parempaan suuntaan, vihdoin. Ehkä vielä jonain päivänä voin olla tässä elämässä mukana jokaista solua myöten..

Aamulla kello soi normaaliin tapaan muutamaa minuuttia yli kuuden. Kahvit tippumaan ja Oskarin kerho vaatteet valmiiks. Ei menny kauaa kun pikkumieskin kuuli, että oon hereillä ja ilmotti olevansa halukas nousemaan myös ylös.

Oskar jäi nätisti päiväkotiin, ei tippaakaan itkettänyt, iloisesti vilkutti heipat ja paineli leikkimään.

Meillä oli hallipäivä, eikä mitään tekemistä! Mut sellasia nää ensimmäiset päivät tuppaa oleen aina.. Laittelin sit koko päivän omaa autoa. Imuroin perusteellisesti, pyyhin ikkunat ja kaikki muutkin muovipinnat ja ulkopesunkin ehdin tekee. On kyl jalat taas makuset, voi elämä!

Eilen illalla me käytiin Markun äidin synttäri kahvilla, ei me siin kauaa ehitty ees oleen, tosin minuu ei ees pahemmi siel kiinnosta yleens olla.. Jaksa kattoo mitää tekopyhii kaksnaamasii sukulaisii... Mut minkäs teet ku et itte voi valita.. :-)

Markku kurvasi juuri pihaan nopealta reissultaan vanhemmiltaan, joten heipat teille! Miulla muuten ois muutama kuva ollu kameras teille, mut en jaksan avaa tot läppist ni ihmetellää ny si tän tabletin kans si..  Ku sain yhen päivänpiristyksen tuos muutama päivä takoperin, huomenna, ylihuomenna? Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!