you take my love, you take my soul

Hellurei vaan ja hupsista saatana...

Kattelin, että viimesestä päivityksestä on joooonkin verran aikaa.. Muutama pari hassua viikkoa.. Ei vaan oo jaksanu, joka päivä pitäny tulla kirjottaan, mut sit vaan jääny aina.. Aivan hirveen uuvuttavaa toi koulu ja kaikki muu häslinki siinä sivussa..

Oha tässä kaikenmoista tapahtunut, eikä kaikkea enään edes voi muistaa.. Koulussa menee hyvin, tai siis aika tosi hyvin. Oon jaksanu jopa käydäkki siellä.. Yhen myöhästymisen takia on yks tunti poissaoloa, aika hyvin miulta - vaikka itse sanonkin.

Oon myös saanu mein luokalta muutaman tosi hyvän kaverin, joita nään vapaa-ajallakin tosi paljon.. Lähestulkoon päivittäin! :-)
Ehkä olikin hyvä, että pidin vähän väliä koulusta, koska voin hyvällä omatunolla sanoa, että tää luokka on miljoona kertaa parempi mitä aikasempi - luukuunottamatta paria valittua ihanaa likkaa ♥

Sain myöskin postia Syyttäjävirastosta, ei jessus !!!! Hahahaa! Kaiken kukkuraks koko päivä oli vissii menny iha kengän alle, en toki nauranu koko loppu päivää, sen lapun luettuani..
En ehkä ole niin idiootti, että menisin suoraan pussitamaan itseni mainitsemalla kenenkään nimiä... ;-)

Kamerasta ois löytyny yks aivan vallottava otos Oskarista, mut tulinki näpyttää täl samsungin rottelolla, joten kuvia ei tällä kertaa..

Ens viikolla alkais työharjottelu, apuuva! Pienehkö pelko perseessä et miten se tulee menemään, toivottavasti hyvin! Kävin siellä tänään allekirjottamassa "työsopimukset", nyt sit kerätään perhoset mahaan ja odotetaan..

Oskarilla menee hoidossa hyvin, meillä tosin taas jotain taudin poikasta ilmassa, mut eiköhän tää tästä..

Ja käytinhän me kattomassa sitä volvoakin mistä jo ainenkin tuolla fb:n puolella mainitsinkin, mutta niin no... Se saa nyt toistaseks odottaa, katotaa.. Olisinhan se ihan kiva joo ja nätisti hörähti ekalla, mmm!

Nähdään taas, toivottavasti pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!