ei otsikkoa

Heip!

Kuukaus vierähtäny iha ohi silmien, apua! No, miulla on onneks syy siihen - ei oo ollu nettiä käytössä kotona ja muutenkin se ei oikee taho toimia.. Pitäs käyä Saunalahel vaihtaa toi mein WLAN- mokkula johonkin toiseen, vittu että palaa hermo..

Koulu on alkanu mallikkaasti, ei mitään suurempia kummia ihmeitä. Miul on iha hirvee ikävä takasi töihi! Tsiisus, oon käyny siel lähestulkoo päivittäi ihmettelemässä ja juomassa kahvia, tänään sit jopa olin sulkemisaikaan asti siellä "töissä".
Joululoma lähestyy kovaa vauhtia - ens viikolla! Can't wait, odotan niin sitä et pääsee vaa löhöömää ja syömää kaikkii ihanii jouluherkkuja, paketoimaa ja koristelee kuusen! Muutama lahjakin on jo hommattu ;)

Miul ois kamerassa vaikka ja kuinka monta kuvaa teille jaettavaks mut  kirjottelen kaverilla ni eihä miul mitää muistikorttia oo mukana... Mut tuun vielä tässä lähiaikoina jakamaan ne teille! Talvikin on vihdoin saapunu, jes! Ollaan Oskarin kanssa laskettu meidän pihallakin jo pulkkamäkee, poika tykkää!

Ainiin, lopetin joo kynsien syömisen! Tehtiin mummon kanssa diili, että saan "muutaman" roposen jos en enää syö kynsiä ja summa oli sen mukanen, ettei tarvinnu kahta kertaa miettiä lopetanko vaiko en.. :-D

Hmm.. Mitäs muuta, oon vieraillu myös lähes päivittäin erään ihanan ihmisen luona kahvittelemassa ja juttelemassa mukavia! Kiva päässä välillä kotoa pois ja olla vaan ihan ilman huolia ja murheita.

Olis niin paljon kaikkea kerrottavaa, mut aika ei riitä siihen, että löpisisin koko illan tässä koneen ääressä, tulin vaan kertomaan, et hengissä ollaan vielä! Eikä kuihduteta tätä blogiakaan ihan kokonaan vaikka joulu kiireet alkaa ihan pian painaa päälle! Kirjotusvirheistä en tällä kertaa ota mitään vastuuta, anteeksi näin jälkikäteen.

Nähdään taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!