winter

Heissuli!


Vihdoin ja viimein sain aikaseks istua ihan rauhassa sohvalle ja alottaa supersuper postauksen kirjottamisen.. Jotekii vaa välillä innostus kadonnut ihan kokonaan tai sit muute vaa ei oo jaksanu tulla kirjottamaan.. Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia, ei kyllä uskois.. Muistaakseni en oo vielä yhtään mustaa joulua elämässäni viettäny, mut jotekii pahoin pelkään, että tää saattaa olla ensimmäinen. Me ollaan hirveesti tehty taas pintaremonttiakin, joka on osakseen syöny aika paljon voimia ja koulu tulee hyvänä kakkosena perässä.. Mut nyt meillä on ihanat laminaatti lattiat keittiössä sekä olohuoneessa !♥ I like



Ootan jo kovasti kevään työharjottelua, en millään malttais istua vielä kuukautta koulussa.. Vaikka onhan sielläkin kivaa, mut paljon mukavempaa oli töissä! Kohta kyllä alkaa jo joululomakin, saa edes hetken hengähtää.  Huomaa kyllä eron aikaisempaan koulunkäyntiini nähden nykyseen verrattuna. Poissaoloja syksyltä on kertynyt huimat yksi tunti ja suostuin käymään englannin tunneilla vapaaehtoisesti, vaikka olen sen jo aikaisemmin suorittanut.. Ennen työharjoittelun alkua meillä oli ruotsin koe, jostai sain H2, wat?!


Oskar on taas vaihteeksi kipeä, perjantaina Markku sai puhelun tarhalta, että kuume on noussut jo 38 asteeseen.. Katoin jo aikasemmin, että alkaa pojan nenä vuotaa siihen malliin, että kohta tiedossa sairastamista ja kuinkas ollakaan sieltä se flunssa sit tuli. Onneksi ollaan jo menossa parempaan suuntaan, tänään hänelle jopa maistu leipäkin ilman suurempia ongelmia.



Oon taas vissiin laihtunu silmissä, vaikka mitään en oo tehny! kävin tänään kirppiksellä ja ostin itelleni uudet farkut, kokoa 27 ja meni jalkaan ihan kevyesti.. Kuinkohan pieniin housuihin tuun joskus vielä mahtumaan? Myö nimittäin ostettiin Ninan kanssa Huhtarin salille lahjakortit ja meinattiin niillä hommata kuukauden salikortit. Jee!




















Pulkkamäkeäkin me pojan kanssa ollaan ehditty jo useasti laskea meidän pihalla, kunnes nää "helteet" alko ja vei lumet pois.. Ei muuten mitään, mut jokainen voi vaan kuvitella ku ensin on lauhaa sitten pakkasta ja taas lauhaa ja lausettahan voisi jatkaa kuinka pitkälle tahansa, anyway - Tuo pieni loiva mäki joka on koko pihan matkalta menevä, onhan sekin siis aivan umpi jäässä.. Siinä on ihan kiva aamusta liukastella ja koittaa pysyä pystyssä! Tulis nyt ne lumet takasin..























Hyvää Joulun odotusta jokaiselle, pyrin taas pian tulla kertoilemaan meidän kuulumisia! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!