mitä tapahtuikaan vuodessa...

Ajattelin tehdä tällasen jokasen vakkarin, koosteen meidän menneestä vuodesta! Hajamielisyyteni vuoksi, en mahda mitään jossen ihan kaikkea muista.. Ehkä tärkeimmät kuitenkin!

Vuodenvaihde 2012-2013 meni rauhallisissa merkeissä silloisessa kodissamme kariniemessä. Markulla oli tuolloin jo varmistunut vakityöpaikka ja me kuumeisesti kiertelimme ja etsiskelimme asuntoa ympäri Lappeenrantaa, kunnes oma koti löytyi helmikuun puolella (muistaakseni?).







  Pääsiäinen me vietittiin miun iskän seurassa ja käytiin Lemillä syömässä!




Toukokuussa meidän katon alle eksyi myös tällainen pieni palleroinen, Pörriksi häntä kutsukaamme. :)


Keväällä poika otti ensimmäisiä askeleita ja vuoden mittaan myös höpöttäminen on tullut mukaan kuvioihin, tämän hetken sanavarastosta löytyy ainankin: kissa, hauva, äiti, ikkä, pappa, mummo, auto, volvo, anna, tätä, ei ja joo. :)



  




Kevät meni aika nopeesti paikkoja järjestellessä ja muutenkin suunnitellessa remonttia ynnä muuta.. Kesäl me pyörittii aikaste paljo kaikkial, käytii uimas, mökkeiltii ja nautittii lämmöstä 
Myös Oskar juhli kesällä 1v synttäreitä ja meille tuli vuosi kihloissa ja kaksipuoli yhdessä eloa!
 






Helmikuussa saimme myös laumanvahvistusta, kun pieni Remu syntyi!





Myös Ruudolffilla tuli kaksi vuotta täyteen siitä kun poika muutti meille





Auringon ja lämmön pikkuhiljaa hävitessä ja sateiden alkaessa Oskar aloitti tarhan sekä mamma koulun. Molemmilla syksy on alkanut kiitettävästi, Oskar viihtyy tarhassa erittäin hyvin ja kehuja satelee pojasta joka päivä kun häntä menee hakemaan! Hoitajatkin pitävät pojasta, erittäin iloinen ja touhukas eikä meinaa hetkeäkään kestää paikoillaan. Ruoka sekä uni maistuu ja kaverit osaa ottaa huomioon.

Myös äidin koulu on alkanut hyvin, poissaoloja ei ole kertynyt ja luokkatoverit ovat mitä parhaimpia! love y guys!

Nää  nyt ei menneet ihan kuukausittain järjestykseen, mutta haitaneeko tuo.. Kuvia löytyisi vielä vaikka kuinka, mutta inhimillisyyden rajoissa jätän laittamatta.. :D

Joulu meni rattoisasti kotona ja uudenvuoden aatoksi poika lähtee elämänsä ensimmäistä kertaa yökylään mummolle, apuuva! (miun äidille) Äitiä taitaa jännittää enemmin kuin poikaa, vaikka kerroin jo, että pääsee tänään sinne ja kyllä tuntui ymmärtävän kun meni heti laittelemaan kenkiä jalkaan! :)

Oikein hyvää ja rattoisaa vuoden vaihdetta ihan jokaiselle, ottakaa nautinnolla ja hillitysti, niin minäkin aion tehdä! ;)

8 kommenttia:

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!