Harmillisen musta Joulu tänä vuonna, ei mahda mitään!
Aamu alkoi jo kahdeksan aikoihin kun Oskar avasi ensimmäisiä paketteja meidän sängyssä! Sieltä löytyi Hackmannin (kirjotinkohan oikein?) haarukka ja luusikka muumi- teemalla sekä ööää isosilmäinen karvainen pehmo (iso kiitos Emilia kummille♥) poika on jo untenmailla uusi pehmo kainalossa! Paketeista paljastui myös moottorisaha sekä piirrustustaulu! T. Äiti ja Iskä

Tämä mamma se lähti vielä kymmenen aikaan hoitamaan viimesiä ostoksia Prismaan.. ei onneksi ollut enää niin paljoa porukkaa liikenteessä mitä eilen..

Oskarin mummo tuli puolenpäivän aikaan tähän meille ja ruettiinkin samantien laittamaan laatikoita uuniin ja valmistautumaan ähkyyn! Syötiin, juteltiin, naurettiin - kivaa oli! Myöhemmin käytiin Markun kanssa saunassa, jonka jälkeen vielä kahviteltiin ja syötiin miehen tekemiä torttuja. ;-) namnam
Mummon paketista paljastui isännälle suihkushampoota ja dödöä, mammalla kynttilöitä ja poitsulle lämpösukat ja plaston kippiauto ja kauhakuormaaja!

Eli päivä mennyt loisteliaasti ja rennosti kotona ! Huomenna pitääki sitä sit lähteä kylille katsomaan, josko pukki olisi jättänyt paketteja pojalle jonnekkin muuallekkin ;)

Oikein hyvää ja rauhallista Joulun aikaa jokaiselle, syökää, nauttikaa ja rakastakaa toisianne ♥!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!