hyvää naistenpäivää!





Heipsan!

Taas on viikonloppu koittanut ja naistenpäivä vielä kaiken lisäksi! Aamulla sai herätä kahvin ja kananmunan tuoksuun, herraseni oli valmistanut pojan kanssa äidille aamupalaa!:-) Maailman paras herätys♥, (tosin, se olikin ennnalta arvattavissa) vaikka ei olis millään jaksanut vielä yhdeksältä sängystä nousta ylös..
Naistenpäivä jatkuu illalla hyvän ystävän luona nautinnollisissa merkeissä ♥ Can't wait! Muistaakseni, kolmisen viikkoa takaperin sovittiin, että tänään ollaan kirjaimellisesti naisellisia ja myös minäkin laitan mekon ja korkkarit! Tiedä sitten, mitä siitäkin tulee...

Viikko on vierähtänyt nopeasti.. Parina päivänä menin jopa pyörällä töihin, vaikka vähän kolea keli olikin. Ajattelin jatkossakin pyöräillä, mutta jos samanmoista räntäpaskaa tulee taivaalta mitä tänään - saa pyörä jäädä pihalle odottamaan seuraavaa päivää ihan suosiolla. Aloitin myös pienimuotoisen "laihdutus" menetelmän, klo 18 jälkeen ei ruokaa suuhun, ja siitä olen lähestulkoon joka päivä saanut pidettyä kiinni - Ja jo muutaman päivän jälkeen huomaa eron! Eilen illalla käytiin Riinan kanssa noin tunnin lenkillä koirien kanssa - meinas olla jalat vähän perunamuusia, mutta siitäkin selvittiin. Loppumatkasta meinasi pallea kyllä sanoa sopimuksensa irti.. Tästä on hyvä jatkaa urheilua! Nopean laskun mukaan viime syksystä tekemättä yhtään mitään, olen laihtunut melkein kaksikymmentä kiloa. Muutama päivä sitten tuli H&M:ltä tilaus ja uudet farkult olivat kokoa 34 !

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi! Oon lukenu tätä aina sillon tällön :)) Oskar on niiiin söde!! <3

    Mitä teidän eläimille kuuluu? :) Nekin on jääneet mieleen, niin söpöjä sessuja ja kissuja. <3 Sun kuvia on hirveen kiva kattoo, kiva ku jaksat laittaa niitä!

    XOXO -Minka

    VastaaPoista
  2. Kiitos ♥! & Kiva kun viihdyt!

    Karvakamuilla menee hyvin, voiskin pitkästä aikaa niistäkin laitella tänne kuvia! Kissat innoissaan kevään tulemisesta ja viettävätkin päivät pitkät pihalla - silloin tällöin sisälle viittivät tulla syömään! :-)

    Kuvia nyt on melkein pakko laitella, en oikein itse tykkää pelkästä tekstistä!

    En nyt tiiä, en jostain syystä saa tätä kommenttia vissiinkään omalla nimellä, mutta väliäkös tuolla!:D

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!