EI TULLUKKAA VIELÄ KESÄ



♥ xoxo

Jo lähestulkoon toistakymmentä tuhatta katselukertaa uudella blogilla! Jihhei! :-)

Tänään just tajusin, että työharjottelua jäljellä vain muutama viikko, mihin tää aika häviää? Kohta istutaan taas perse homeessa koulun penkillä...
Ja sit onkin jo kesäloma ja ja Oskarin 2v synttärit ja miun 21v ja vooi että.. Oispa jo se kesä! Tosin, vaikka kovasti odotankin ni en sit kuitenkaan odota Oskarin synttäreitä, en sitten yhtään. Tiedossa täys katastrofi, vaikka kylläkin vieraslista ja mustalista on jo täysin eroteltu toisistaan.

Launtai meni hyvin ja myös hyvin huonosti. Riinan kanssa oli kivaa eikä aamulla edes ollut pää kipeä. Oskarilla oli mennyt mommolla hyvin ja ikävissään jo odotteli kädet pystyssä kun menin häntä hakemaan. ♥

Sain loistouutisia töissä! I'm so happy!! Siitä lisää myöhemmin, kunhan asia on 110% varmaa!
Ja mitä ihanin keli oli tänään täällä meidän suunnilla, aurinko paisto, vaikka olikin suht kova tuuli.. Pääsin jopa ensimmäistä kertaa ajamaan ilman kattoa kylillä - oli niiiiiin kesäfiilis! Tosin, tänään olis ollut myös loistopäivä mennä pyörällä töihin, niinkun vähän aavistelinkin se innostus hävis yhtä nopeasti kuin tulikin.. Pitää koittaa ryhdistäytyä ja ottaa itteä niskasta kiinni ja vaan lähteä sillä pyörällä. Säästää bensaa ja ilmastoa ja viel kuntokin paranee.. Niinhän sitä aina voi sanoa.. :-)

Pitäis varmaan pikkuhiljaa alkaa soittelemaan neuvolaankin Oskarin "puoltoista" vuotis käynti.. Kovaa vauhtia taidettiin jo mennä siitä ohi, mutta ei oo niin päivän päälle.

Mie en oo hirveemmi semmoi, että kokisin tarpeelliseks pittää mittää vauva taikka perhe blogia, jonka takkii ei oo näkyilly mittää erikoispostauksia Oskarista taikka muutenkaan. Mutta asiaan tehdään pieni korjaus, huomenna! Sain aivan ihanan videon, ja youtube nyt sattuneesta syystä aikoo ladata sitä ikuiseeden, joten joudumme odottamaan, koska nyt aion ottaa unta palloon, jotta taas huomenna jaksaa tehdä duunit, nähdään taas!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!