I need the sun to keep me dry






Heip!

Taas se ois viikonloppu lusittu, ja aika äkkiähän se meni...

Lauantai aamu alko yllättävän aikaisin, aamukahvin jälkeen siivottiin ihan urakalla. Oskarkin luuttus lattioita! Ja tänään sai vielä vähän jatkaa pyykin pesulla ja lakanoiden vaihdolla.

Eilen Riina oli täs meil viettääs iltaa. Oltiin sovittu, että käydään lenkillä ja saunassa.. Noo, Riinal oli käyny joku haaveri töis ja polvi oli alkan reistaa mut päästiinme silti saunoon :-) Oskar oli illasta mun äidillä jonkii muutaman tunnin, neki oli saunonu!
Hetki tuijoteltiin leffaa ja sit lähdettiin ruisaileen ympäri kyliä.

Ois mukava jäädä vielä vaikka päiväksi kotiin löhöömään, kun tuntuu ettei oo koko viikonlopun aikana ehtiny persettään painaa penkkiin ja olla vaan - ilman mitään hoppua mihinkään suuntaan.
Mut, pakko myöntää, et kyllä ootan arjen alkamista ihan yhtä paljon kuin toivoisin löhö päivää. On töissä sen verran mukavaa, että sinne odottaa pääsevänsä! Ens viikosta kylläkin tulee aivan varmasti vittumainen. Meiltä on kaksi lomalla, joten kiire on taattu ja todennäköisesti ylityöt!

Autotallissa lepää catrari aika alastomana. Sisusta alkaa olla jo purettu ja ja, sitä pitäs vissii mennä jatkaankin kun vielä ehtii.. Paljastuhan sielt muutama reikä... :-D hehe

Tänään muuten yllättävän kaunis sää! Kunhan vielä tuo lumi sulaisi, olis kaikki paremmin!
Näkemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!