CONGRATULATIONS YLIOPPINUT







Vihdoin kotona. Jalat huutaa hoosiannaa, silmiin koskee, päätä särkee sekä vatsa ilmoittaa olemassa olostaan liian syömisen johdosta - mutta kyllä täällä niin onnellinen isosisko istuu hymyssä suin Veli sai tänään päähänsä niin hienon ja toivotun  valkolakin, onnitteluni.

Aamu alkoi tänään jo aikaisin ja olevinaan koko aamupäivän ollut hirveä kiire, ja pyh. Nousinhan minä jo sängystä kahdeksalta, ehdin juoda kahvit rauhassa ja laittaa itseni lähtökuntoon pikkuhiljaa.

Sisaruksista minulla nyt ei ole kuvaa, kun joku hajamielinen ihminen (lue: minä itse) unohti jättää tärkeimmän kotiin. Juhlaväkeä paikalla oli paljon, niin vanjoja kuin uusiakin tuttuja. Muutamat maljan kilistelytkin kaikuivat sieltä täältä, itse juhlakalukin uskaltautui pienen jännityksen jälkeen pitää meille puheen! :-)

Eetu,

Lakki valkoinen päätäsi komistaa
ja täten se meille muistuttaa,
ei elämässä pääse kuin eteenpäin,
joten pidähän lippa oikein päin.


ps. Saattaa sisko olla vähän kade kun veli valmistui ensin, mutta kuitenkin niin onnellinen pienestä miehestä, ettei se valmistuminen niin paljoa harmita ;-)

Mitäs tykkäätte asu valinnasta? :-)

6 kommenttia:

  1. laitoit ton mekon, hjyvähjyvä! :D

    VastaaPoista
  2. Hieno mekko ja yhdistelmä :) ja onnittelut veljellesi :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja tuo yläosan kuvakooste on mahtava. Ja kuinka kaunis oletkaan uudessa hiuslookissa ja juhlatamineissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥
      Mietin pitkään, julkaisenko tuollaisen "supertyrkytyksen" - mutta kuvia oli pakko laittaa enemmän, jotta kollaasista tuli mieleinen.. :-) Ja hiuksissa pienet lisäykset, ei omat ihan noin pitkät oo. ;-)

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!