our week







Tiistaina (?) kävin taas pyörähtämässä maalaismaisemissa kahvilla, Jennillä. Olipas rentouttavaa, muistin jopa tällä kertaa ottaa kamerankin mukaan!

Vastikään tippui myös postilaatikosta kutsu ylioppilasjuhliin! Miun veljen. Enkä kyllä tiiä yhtään, että mitä puen päälle. Enää kaksi päivää aikaa..

Enkä taas nauranu maha kippurassa ku tos yks päivä Markku kertoi kuinka etevä henkilö x on taas ollut.. Markulla oli häne äitisä auto lainassa tuos jokunen aika sitte, ku volvo oli viel rakenteillaa.

No, volvo valmistu ja suitsa jäi seisomaan tohon meiän pihaan. Siinä ei ollu tippaakaan menovettä ja talvirenkaatkin oli vielä alla. Valehtelematta se seiso siinä useemman viikon. No, asioista tietämätön ihminenhän käy sitte selitelemässä kuinka mie oon kuiteki tuolloin sillä autolla ajanut, joo'o.. :DDD HAHAHAAHHA!

Asiasta kukkaruukkuun, Oskar alkaa olla jo paranemaan päin. Maanantaina vielä oli hiukka kuumetta mut nyt jaksaa jo leikkiäkin.

Eilen vaan löhöttii ja kateltii ohjelmia netflixsistä, nukuttiin pitkään, syötiin aamupala sängyssä, naurettiin ja kuhan vaan oltiin ♥ our family

Hihhi, ja miulle on tainnut iskeä ihan vain pienen pieni vauva kuume... Pikkuveli, vai kenties sisko? ;-) Toisaalta olis hyvä käydä toi koulu, eihän tässä enään ole ku vuosi, mutku mutku.. Joskus kun Oskar oli vielä pieni, ostin kirppikseltä keskos paidan (joka olisi menkyt Oskarillekkin kun syntyi..), joka on siitä asti lojunut meidän eteisen laatikostossa - odottamassa. Ja en kyllä taida tämän katon alla olla ainut joka potee pienestä vauvakuumeesta ;)

Tänään oltiin Oskarin kanssa kaksistee kotosal ku Markul oli työpäivä, meillä vapaa. Yllättäen taas nukuttiin toooosi pitkään ja sit suunnattiin leikkipuistoon. Saatiin me siellä vietettyä aikaa melkein kaks tuntia! :-)

Ollaan saatu myös porukkaan kaksi lukijaa lisää, tervetuloa seuraamme - toivottavasti viihdytte ♥  Ja plus mitä ilmeisemmin yksi anonyymikin!:-)

Ja kommentteja saa ja pitääkin laittaa ! Ja minä taidankin laitella teille anoille tuonne sivulle kyselyn, jotta pääsette kertoilemaan kuinka monta teitä oikein on! (Kunhan ensin kaivelen tuolta pääkopan uumenista, kuinka sen sinne saikaan..)



6 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia taas! ihana tuo kissa! <3 - Sanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ♥
      Se on Jere, muutti meille jokunen aika sitten ja kotiutunut jo täydellisesti! :-)

      Poista
    2. aijaa, mää ku luulin et se oli sun kaverin. montaks kissaa ja koiraa teil oikkee on? mää meen laskuist jo iha sekasin :--DD sun pittää ottaa kaikist semmonen yhteiskuva!! <3 - Sanni

      Poista
    3. Ehei, meijän Jerppa :3 Mutta toki, tuo hevonen, Piri nimeltänsä on miun kaverin omaisuutta :-)
      Pitääs joo, mut koitappa koirat ja kissat samaan kuvaan saada - ja kestämään vielä aloillaankin! Hah, lienee mahdoton tehtävä.. Haukkuja on edelleen Aatu, Remu & Rudi ja pienempiä kehrääjiä löytyy Vili, Pörri, Jere ja Mini.

      Kun aikoinaan Markun kanssa muutimme kimppaan, meidän ensimmäiset lemmikkimme olivat kissat Vili ja Nappi. Ja niinkuin lähestulkoon aina, leikkaus jäi meiltä liian myöhäiseksi ja ne tekivät pennut, joista yksi meni silloin serkulleni. Jonkin aikaa sen jälkeen syntyi Oskar ja Nappi aloitti oman protestin vauvaa vastaan merkkeilemalla rattaat, turvaistuimen ym. Pitkän harkinnan jälkeen ei meillä kummallakaan enään hermo riittänyt ja annoimme Napin juuri tälle hevosen omistajalle Jennille.

      Ntt muutama viikko takaperin juttelimme serkkuni kanssa ja hän oli luopumassa kissoistaan henk kohtaisista syistä. Ja niinkuin olimme sopineet Mini tuli meille tuollin takaisin :-) Ja jere tuli vähän niinkuin sivumatkustajana ;D

      Poista
  2. Voisit kyllä joku päivä nyt ku siulki on se loma ni hakkee meit päiväks teille ;) jossei se ruudolffi söis tota yhtä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Of course my horse, kuha loma alkaa viikon pääst! :-) ♥

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!