I know who you are!

Muistatteko lapsuudestanne kirjeenvaihdon? Selailin jotain lasten lehteä, muistaakseni terveyskeskuksen vastaanotolla. Sielläkin oli vielä niitä kirjeenvaihto ilmoituksia.

Minulla ei koskaan ollut kirjeenvaihto kaveria, enkä oikein tiedä olisinko halunnutkaan. Nyt jälkeenpäin ajatellen sellainenhan olisi ollut ihan kiva, nyt isompana voisi lukea, mitä pienenä on tullut toiselle kirjoitettua. Toki eihän se vieläkään olisi myöhäistä...

Toisaalta, jaksaisiko sitä enään "aikuisena" kirjoittaa kirjeitä käsin, kun voit yhtä hyvin lähettää kirjeen sähköisessä muodossa. Onhan siinä paperille kirjoittamisessa oma juttunsa, mutta silti?

Tätä asiaa pohdiskelin itsekseni eilen, pähkäilin pitkään, että haluaisinko itselleni kirjeenvaihtokaveria ja kyllä - haluaisin. Sellaisen sähköpostikirjekaverin, se olisi kiva. Joku tuntematon, jolle voi kertoa kaiken ja joka voi kertoa minulle kaiken. Jakaa surut ja ilot eikä kumpikaan tuomitse toista. Se voisi olla kokeilemisen arvoista.

Yksi mitä myös olen pitkään haaveillut kokeilevani, on se postikortti harrastus. En nyt muista tarkkaa nimeä, mutta lähetetään postikortteja ympärimaata. Sekin voisi olla mukavaa.. Enpä tiedä. Joku harrastus olisi kiva, jota voisi ns harrastaa kotoa käsin, mikä silti olisi mielekästä ja saisi hymyilemään. Jotain muuta kuin juoksemista pururadalla tai muuta vastaavaa..

Öh, ja sitten.. No me ollaan oltu koko päivä kotona, ei olla tehty yhtikäs mitään, eikä kyllä tullut yllätyksenä. Kamerasta on akku loppu, en oo sitäkään käyttänyt. Pinnasänkyä oon ahkerasti maalannut, siitä laitan teille kuvia kunhan saan ton akun ladattua, joku päivä. Ei oikein jaksa kiinnostaa, ei kirjoittaminen - ei mikään. On mukavaa välillä vaan höllätä ja olla.

Oon taas kokenut jonkin inspiksen ihan vaan, koska olen utelias. Latasin seuranta ohjelman, jokainen joka tulee sivulleni jättää jäljen itsestään. Aion selvittää ketä te olette, ainankin melkein. Tutkin vielä nettiä ja ihmettelen. Tiedän kuitenkin, että IP:n kanssa on mahdollista selvittää kuka täällä käy.. Hahaa!

Joo eihä täs, vettä sataa ja aurinko paistaa, see you soon! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!