OUR DAY LIKE MY DAY

09:00 - Huomenta, on aika herätä. Silmiä siristäen kuuluu vierestä "äiti, peitto pois". Hetken venyttelen ja jaksan jo seurata mitä pieni mies puuhaa. Koko pikkuauto kokoelma on raahattu sängyn reunalle ja vuoronperään jokainen ajaa esittelykierroksen.

09:07 - Nokia tune, what the fuck! Just ku silmät saa auki, soi jo puhelin. Saadaan aamukahvi seuraa sekä pieni vauvakin tulee kylään. Pikapikaa siis vaatteet niskaan ja kahvin keittoon.

09:30 - Puuro kiehuu ja kahvin tuoksu leijailee nenään, mm. Vihdoinkin, kerrankin loman aikana saa noustua sängystä ajoissa. Ihanaa. Ikkunasta katsoessa meinaa tulla itku, mikä keli! Taas.

11:00  - Lisää vieraita, Rimpsa! Lisää kahvia siis. Myös isi laittoi vestiä "keitä kahvit ruokatunnilla", joojoo..

12:00 - Lunch time.

12:30 - Good night my baby, maybe.

13:00 - Pihalle järjestelemään, tuunaamaan ja hassuttelemaan Riinan kanssa.

15:30 - Hellou darling, välipalan aika! Leipä nassuun, vaipan vaihto ja pihalle mars! Hiekkalaatikko on mieleinen paikka kaikkine kuorma-autojen ja etukuormaajien kanssa, jota myös äiti rakastaa - viimeistään eteisessä vaatteita riisuessa, kun kilo hiekkaa valuu lahkeista ja hihoista lattialle, so love it.

16:10 - "isiii" kuuluu pihan perältä kun auto kurvaa pihalle! Pojat käy pajalla ja taas ruoka-aika!

17:00 - Hetken hölläys, jonka jälkeen paikkojen järjestelyä ja siivoamista. Onhan ensiviikolla pienenmiehen merkkipäivä :-)

19:00 - Iltakaffet vielä Riinan kanssa ja kotiin!

20:00 - Oskar nukkumaan, äiti ja isi saa yhteistä aikaa netflix sarjojen parissa

22:30 - Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!