kesä saa vihdoin luvan saapua!

Kyllä se aika juoksee nopeaa.. Vastahan oli se päivä jolloin vein Oskarin ensimmäisen kerran tarhaan, päätin hoitovapaat ja palasin takaisin koulun penkille..


Tää vuos on mennyt yhdessä hujauksessa, aivan huomaamatta! On pakko kuitenkin sanoa, että tää on ollu yks parhaimmista lukuvuosista ikinä! Kiitos siitä kuuluu mun ihanille luokkatovereille, jotka on olleet mitä parhaimmat (Ainankin verrattuna aikaisempaan luokkaan)! Oon tullu toimeen kaikkien kanssa ja oon myös löytänyt luokalta ystäviä, joiden kanssa olla vapaa-ajalla! :-)

Iso kiitos kuuluu myös mun rakkaalle avopuolisolle, joka on jaksanu potkia miut joka aamu sängystä ylös ja tsempannu jaksamaan loppuun asti!♥ love u

Myös Oskarin tarha vuosi on mennyt erittäin hyvin. Kertaakaan ei oo itku silmässä tarvinnut hoitoon jäädä ja päivät siellä ovat myös menneet hyvin! Aivan mahdoton kehitys on myös tapahtunut pojan sosiaalisissa taidoissa ja muiden huomioon ottamisessa♥ Myös Oskar on löytänyt itselleen tarhasta ystävän ja ovatkin siellä kuin paita ja peppu!

Mitä tähän voi enään edes sanoa? Hymyissä suin ainankin voidaan aloittaa Oskarin kanssa loman vietto.  Ja odotetaan, että iskän loma koittaisi nopeasti!

Tänään pappa(miun isä) kuskasi meidän pihalle hiekkalaatikko tarvikkeet, ja rakentaminen pitäs tässä viikonlopun aikana suorittaa. Ens viikolla tulee hiekkakuorma ja kyllä poika on varmasti innoissaan siinä vaiheessa kun rekka peruuttaa pihaan!

Pikkulinnut ovat minun korviini kantaneet tietoa, että vatsassani kasvaisi pikkuinen, niin tämähän ei tosiaankaan kyllä pidä paikkaansa..

Tosin voin kyllä kertoa, että pikkukakkosesta on ollut puhetta, aika paljonkin. Ja jos suunnitelmat pysyvät eikä mitään elämää mullistavaa tapahdu, saatetaan jo syksyn mittaan päästä seurailemaan pienen ihmeen kehitystä! ;-)

Kuitenkin niin, että tulen valmistumaan ajallaan ensi keväänä, koska en tosiaankaan halua olla ilman mitään ammattia ja leikkiä kotiäitiä, ehei..

2 kommenttia:

  1. Voi, pientä poikaa voin kuvitella sen riemun kun pääsee leikkii hiekkalaatikolle :D ♥ jään innolla odottamaan mahdollisia vauvauutisia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä vaan! Ja vielä kun synttäri lahjakin papalta on oletettavasti aika kovassa käytössä sen jälkeen ; D (kaivuri jossa istutaan, sellanen metallinen)

      Hihi ;-)♥

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!