urheiluhullu ja arvonnan voittaja

Jokunen aika sitten osallistuin Tanjan blogissa järjestettävään arvontaan, käy toki kurkkimassa Tanjan elämää - pääset sinne tästä.

Tällä kertaa jopa minulla kävi tuuri ja arpa onni suosi, uskallan väittää, että tämä oli ensimmäinen kerta elämässä! Kun kuulin voitostani hypin riemusta.. heh


Paketti saapui kotiin pari päivää sitten - kaksi doven tuotetta. Kosteusvoide ja nestesaippua. Saippua on vielä toistaiseksi pysynyt pullossa, mutta eilen sain ihanan selkä hieronnan uudella rasvalla!♥ Ah, se oli jotain niiin ihanaa, aisteja herättelevä valloittava tuoksu ja erinomainen imeytymiskyky! Olen sataprosenttisesti tyytyväinen ja suosittelen muillekkin lämpimästi!


Eilen oli lapsivapaata, kun mummo halusi viettää pojan kanssa hieman laatuaikaa♥ Kävin viemässä Oskarin sinne jotakuinkin kahden maissa, poikkesin ystävän pojan syntymäpäivillä ja kurvasin kotiin. Illemmasta käväisin Ninalla kahvittelemassa, josta nopea pyörähdys vielä Miitulle ja kotia. Olo oli jo siinä vaiheessa aivan rättäpoikki väsynyt, mutta sainkin päähänpiston kymmenen aikoihin, että lähdetään lenkkeilemään!

Käveltiin ympäripyöreesti varmaan kymmenisen kilometriä keskellä mettää ja kotiin saavuttiin jotakuinkin puolen kahdentoista aikoihin. Meillä oli kivaa, koirilla oli kivaa ja ihanaa laatuaikaa kahden♥ Perkeleesti itikoita ja muita önniäisiä plus meinasin talloa vaskitsan, mutta mitä pienistä - illan viilettyä ei edes päässyt kuuma yllättämään ja kyllä muuten nukutti hyvin!

Tän päivän reissu..
Tänään iltapäivästä poikakin kotiutui ja Oskarin tätikin saapui vierailulle kotikulmille ja enköhän heti saanut siskosta lapsen likan ja lähes sama lenkki uudelleen! Kuntoilua kerrakseen, taidan olla tulossa hulluksi.. Latasin myös puhelimeen Sports Trackerin, niin pääsen seuraamaan kilometrit ym.. huhhuh..


Sauna on lämpiämässä ja jos pientä huikopalaa vetäsis naamariin ja kattos supernaturalii jakson, jonka jälkeen voiskin mennä pötköttelemään!

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että oot tykännyt ♥

    Ihanan kesäinen kuva pojasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain! Itte oon aina käyttäny sitä vihree/turkoosi rasvaa dovelt (en nyt just muista tuoksua). Oon useesti kattonu tota, mut en koskaa uskaltanu ostaa! :-)

      Juu, Oskar on kunnon kesämies, vielä heinä suuhun ni avot ;-)

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!