Meidän Juhannus

Torstaina alko meidän perheellä vapaat, jollonka Oskarilla oli myös ihka ensimmäinen hammaslääkäri. Siellä meni hyvin (vaikka äiti täydellinen ei olekaan vielä pahemmin pojan hampaita pessyt). Legokalusto näytti hyvältä ja myös puhtailta - jee! Seuraava kerta onkin sitten vasta vuoden päästä.


Perjantaina nukuttiin tapamme mukaan pitkään ja aamupalan jälkeen suunnattiinkin jo pihalle touhuamaan. Illan suussa nautittiin kahvikupposet hyvässä seurassa ja menopeli oli pyörä!

Sieltä kun kotiuduttiin, nakattiin poika autoon ja suunnattiin satamaan, josta taas jatkettiin matkaa kävellen. Ennen kokon syttymistä käytiin herkuttelemassa vedyt ja olihan se pakko pari metriä ostaa lakuakin paikallisesta kojusta. Nam!


Suhteellisen vähän oli tänä vuonna kerääntynyt satamaan porukkaa, johtui varmaankin lievästi huonosta kelistä. Sateelta ei nimittäin vältytty, vaikka aikaisemmin luontoäiti jotain muuta antoi ymmärtää. Mitä nyt pari vuotta muistelen taaksepäin, niin populaa oli jalkakäytävät täynnä, niin ettei ohikaan meinannut mahtua...

Kokon jälkeen piipahdettiin myös sataman toisessa päässä, katsomassa kaupungin nähtävyyksiä - hiekkalinnaa!


Eilinen meni suht pitkälti kotosalla perheen kesken grillatessa ja illan suussa käytiin Jennin kanssa pyörähtämässä yhdillä. Siinä hetken istuttiin, kunnes pojat suostutteli (lue: pakotti) miut vielä Lappeenrannan yöhön.

Noh, ei varmaan yllätä ketään, että tääkin päivä on mennyt kotona. :-D Taas vaihteeksi mummo halusi pojan yökylään ja käytiin pien mies heittämässä sinne iltapäivästä. Ja taas me grillattiin! Laatuaikaa kahdestaan. Netflix odottaa käynnistystä ja herkut syömistä - eli mahti ilta tiedossa!



Ois varmaan pitänyt tulla jutskailemaan teille jo eilen, niin ei ois tullu tällasta kilometri postausta! Toivottavasti teidän Juhannus meni hyvin, eikä kukaan jättänyt aivoja narikkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!