ihmettelyä ja kummastelua mihis se aika häviää

Ei oo pahemmi tullut kirjoteltuu mitään, vaikka eiks lomalaisel pitäs olla pelkkää aikaa? Ainankin luulis. Ollaa koko viikko siivoiltu ja järjestelty paikkoja, koska huomen on Oskarin synttärit! :-)

Markku on tällä viikolla vissiin melkein joka päivä tuonu miulle auton ruokatunnillaan ja vissii tän viikon rutiini on ollutkin päiväkahvit Jennillä! ♥ 

Tänään pitäisi jaksaa vääntää vielä pari kakkua ja sit alkaiskin kaikki olla valmista. Ajattelin, etten tee kuin kaksi kakkua ja lisukkeeksi jotain piparia tms. Tietty lapsia varten vois vaikka poppariakin hommata..

Miulla on vielä lahjakin ostamatta, enkä kyllä tiedä vielä yhtään mitään ostaisin.. Pappa toi meille jokunen aika sitten laudat ja hommaai hiekat hiekkalaatikkoon, joka onosa hänen lahjaansa ja huomenna tulee sitten viimeinen.

Markun vanhemmat olivat ostaneet sähkömönkijän, joka luovutettiin Oskarille eilen, vähän vielä alkujäykkyyttä havaittavissa, mutta eiköhän se ajaminen siitä ala luonnistumaan. Tosi harmi vaan kun lahjan antajat eivät itse viitsi paikalle saapua. Onneksi asia on sentään selvillä..

Oskarin toinen kummi tulee piipahtamaan meillä tänään, koska ei huomenna olisi ehtinyt paikalle töiden takia.

Yritän viimeistään maanantaina päästä jakamaan teille kuvia huomisesta juhlasta. :-)  Ja jos kaikki menee hyvin, huomenna on illalla tiedossa pieni road trippi, josta lisää myöhemmin! ;-)


4 kommenttia:

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!