my dear readers

Silloin kun vielä opiskelin blogien ihmeellistä maailmaa, ajattelin, että mitä enemmän lukijoita sen parempi blogi olisi kyseessä.

Kuitenkin, pikkuhiljaa enemmin ja enemmin tutkailtuani olen vakaasti kallistumassa aivan päin vastaiseen ajatteluun. Eikä tämä liity mitenkään siihen, että olisin jotenkin katkera omasta lukijamäärästäni verrattuna joihinkin massablogeihin "mun uudet gledjut, kävin tänää h&m:ssä eiks oo cool, täs mun luis vuitton" - huah.

Okei, on se hyvä jos rahaa noinkin huimasti jokapäiväiseen shoppailuun, eletäänhän me sentään täällä hyvinvointivaltiossa, jossa veroja kiritään kokoajan. Kyllä Suomella silti riittää rahaa lainata muille, sitten ihmetellään kun kansalaiset eivät ole tyytyväisiä. Lapsilisästä leikataan, kuntalisä poistetaan, miksi ei suoraan vaan deletoida kaikkia tukia pois - asutaan kadulla ja kerjätään lottovoittajilta, perfet idea - lets do it!

Hyvä, että ruokaan ja perus hygieniaan riittää normaalituloisella rahat - jotta siihen päälle vielä monien satojen, jopa tuhansien eurojen edestä on varaa ostella kaikkea muuta, niin kysympähän vaan, että anteeksi mitä?

Olen minäkin useasti miettinyt rupeanko myymään itärajalla persettä rekkajonossa vai kenties pitäisikö alkaa puutarhuriksi ja kasvattaa vähän kukkaa? -Joo, periaatteessa olisihan se varmasti tuottoisaa. Tai sitten vain käyn ostamassa rahapuun ja odotan josko se alkaisi siementämään viidensadan euron seteleitä..

Kuitenkin, palatakseni itse asiaan..

Kumpi on parempi..

Useita satoja lukijoita, joista ehkä joka kymmenes viitsii jotain kommentoida uusista vaatteistasi "oletpa kaunus, mistä ostit tuon laukun" yksikään ei koskaan huomauta postaukseen mitään mikä viittaisi millään lailla negatiiviseen ajattelutapaan (tai sitten näitäkommentteja ei vain hyväksytä julkisiksi)

vai se muutama kymmenen armeijan komppanja, jotka oikeasti seuraavat sinua, kertovat olemassa olostaan ja uskaltavat myös sanoa, että tämä meni kyllä aivan penkin alle?

Minä kannatan jälkimmäistä, ja niinkuin otsikkokin kertoo, olen aivan suunnattoman kiitollinen teistä, jotka täydennätte meidän armeijaamme ja jaksatte myös siellä ruudun toisella puolella ilmoittaa olemassaolostanne ja ilahduttaa päivääni niin hyvillä kuin huonoillakin kommenteillanne! Teidän takianne jaksan avata bloggerin päivä toisensa jälkeen vaikka kuinka kusiaiset pyörisivät perseessä ja herne olisi niin syvällä nenässä ettei sitä sieltä kaivamalla ulos saa!

I so love u guys♥

Olen puhunut.

2 kommenttia:

  1. Olipa huippu teksti! Sä
    Kävit muutamia päiviä sitten kommentoimassa mun blogiin ja jäin sitten itsekkin seuraileen tätä sun blogia ja ekana mun huomio kiinnittyi ihaniin kuviin! :) vielä jatkan tän blogin tutkailua, tykkään! Ja niin olen samaa mieltä musta ois ihanaa jos munkin lukijat kommentois vaikka hiukan enemmän ja jokaisesta lukijasta tulee olla kiitollinen! Kiitos siis myös sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kiitos paljon!♥
      Hyvä, jos viihdyt! Ja niinkuin edelle mainitsinkin niin myös ne negatiiviset kommentit ovat yhtä lailla tervetulleita ja jos jotain parannus ehdotuksia on, niin kaiken saa sanoa ääneen! :-)

      Yksi hyvä keino saada lukijat ääneen, on esim esittää tekstin loppuun kysymys tai kirjoittaa ajatuksia herättävästä aiheesta :-) Itse yritän säännölisin väliajoin käydä kommentoimassa blogeihin joita luen, ja näin ilmaista aktiivisuuteni!

      Tervetuloa joukkoon!

      PS. Siulla on ihanat hiukset ♥!

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!