tavallistakin tavallisempi päivä


Alotin seuraileen muutamaa blogia, jossa kirjoittajat tarkkailevat syömistään sekä pyrkivät mahdollisuuksien mukaan urheilemaan säännöllisesti.. Siitäköhän tää miu inspis (ainankin hetkellinen sellainen) tuli?

Oon iha hulluna kävelemässä jokapaikkaan joka päivä.. Ja lenkillekkin on intoa lähteä?! Huhhuh.. Tänäänkin reippaasti kävelin Markun työpaikalle iltapäivästä ja tein jopa oman ennätyksen! Normaalisti oon löntystellyt sen verran hitaasti, että oon saanut aikaa kulumaan pyöreesti tunnin, mutta tänään meni aikaa neljäkymmentä minuuttia.

Jos tätä tahtia jaksan kipitellä koko kesän, ni herranpieksut, että syksyyn mennessä on varmasti kiloja karissut. :-)


Aika peruspäivä taas ollut eli ei olla tehty juuri mitään. Vielä ehdittiin pihalle paistattelemaan hetkellisistä auringonsäteistä ja poika leikkii innoissaan hiekkalaatikolla (vaikka hiekka ei olekaan vielä tullut).

 Näillä meiningeillä tänään! Ainiin ja luonnoksissa on jo odottamassa otsikon alla "olohuone".. ;-)

Pian, muutaman viikon päästä myös juhlimme Oskarin 2v syntymäpäiviä! Kutsut on jo laitettu ja jo alustavia suunnitelmia koottu!


Tosi harmi vaan, kun näillä näkymin eräs kutsuttu ei uskalla paikalle saapua, ettei hänelle asiasta suututtaisiin (Mutta eiväthän ne minun juhlat ole, vaan Oskarin). Erittäin, erittäin harmillista.. Myös Oskarin puolesta.. :-( Onneksi poika on vielä niin pieni, ettei ymmärrä tuollaisen käyttäytymisen päälle..

6 kommenttia:

  1. Tässä mun uus blogiosote (jälleen) ;) - http://alittlebitoflightblue.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tosi harmi juttun kun ei voi lapsen synttäreille saapua, koska joku toinen voisi siitä suuttua. Mitä niin pahaa voi olla pieni lapsi tehnyt että toinen (voisi luulla että aikuinen ihminen) siitä suuttuu? Tai sillä tavalla tämän asian voisi käsittää. Tsemppiä ja kauniita kesäloma päiviä sinne niin sinulle kuin ihanalle pienelle pojallesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, minustakin.. Enkä oikein tiedä mitä asiaan edes voisi sanoa. Olen sanoin kuvaamattoman harmissani asiasta. Ja kyllä, kyseessä kaksi aikuista, joista toinen suuttuisi toiselle jos tämä x saapuisi paikalle.. No, meitä on monee junaan - jotkut jäivät asemalle.

      Samoin myös hyvää kesää sinulle!

      Poista
  3. En ole vielä aivan hirveesti kerinny sun blogia tutkimaan mutta sulla on aivan ihania kuvia ja osasta myös hieman katselin, että eikai sulla niin niitä kiloja ole karistettavana? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niin hirveesti enään. Pituutta miulla on 170cm. Synnärille kun kaks vuotta sitten kävelin, painoin jotain 83kg ja raskaus lihotti 3kg. Nyt painoa on jäljellä 64kg. Vielä jos pari kiloa sais pois ja vatsaa kiinteytymään.

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!