huh hellettä

Ensimmäinen päivä Oskarin kanssa kahdestaan takana. Eilinen siis. Nukuttiin taas vaihteeksi piiitkään! Oltiin pihalla, kahviteltiin Jennin kanssa, saatiin iskä kotiin kahdentoista ruokatunnilla ja värjättiin äidin hiukset punaisella ja pinkillä!

Eilen oli täällä meidän suunnalla järisyttävä sadekuuro, joka ei meinannut loppua millään. Olin juuri äidin luona kahvilla kun Nina ilmoitti tarvitsevansa palveluksen. Siitä kurvasin sitten hakemaan pyöränkuljetus telineen ja koukkasin keskustaan hakemaan vettä kauhistelevat kansalaiset ;) ♥ 

Kahviteltiin vielä siinä Ninan kanssa ja kotiin kurvailin vähäsen vaille kahdeksan. Ehdin juuri juuri hengähtää kun tokaisin jo, että nyt mennään - kävellen.

Kamat kasaan ja menoksi. Alunperin piti kävellä noin viiden kilometrin päässä sijaitsevaan citymarkettiin, josta kipitettiin vielä kilometri mummon (miun äiti) luo iltakahville. Melkein jo meinattiin lähteä kotiin, kun vaihdettiinkin suunta kohti keskustaa pizzalle. Eli jos lottoisin suurinpiirtein kävelyreissusta kertyi reilu kahdentoista kilometrin saldo. Kotiinpäin päästiin lähtemään 22:40 bussilla. :)

Kuvia nyt kyllä ei oo yhden yhtäkään, mut jospa senkin asian saisi korjattua piakkoin!

Alkanut jo minuakin ahdistamaan ja jännittämään, koulun alkuun on noin puolitoista viikkoa, aaapuuva! Voishan sitä vaikka alkaa tuota unirytmiäkin korjailemaan.

Olen jo pikkuhiljaa alkanut alustavasti selailemaan nettisivuja ja vertailemaan erilaisia tuplia, sekä jonnii verran lukenut keskusteluita ja arvosteluja, mutten vieläkään oikein ole vakuuttunut mistään.

En kuitenkaan halua missään nimessä peräkkäin istuttavia, eli vierekkäin istuttavat on ehdoton ehto. Tuplat ovat siinä mielessä paremmat, jos yksin käyn ulkoilemassa. Oskar kun ei mihinkään meinaa suostua kävelemään (yhtä mukavuudenhaluinen kuin äitinsäkin). Hyvin harvoin poika suostuu tepastelemaan itse, jos rattaa ovat mukana..

Tietysti varteenotettava vaihtoehto olisi myös seisomalauta, jonka kyllä epäilen meille olevan aavistuksen huono vaihtoehto. Asiallahan ei ole vielä mikään kiire ja tiedä, josko poika muuttaisi ajatustaan kävelemisestä pikkuhiljaa! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!