Joutsenon kotieläinmetsä

Maanantai, Markun viimeinen lomapäivä pyhitettiin retkellä Joutsenoon, kotieläinmetsään.  Varauduttiin jo illalla aikaiseen herätykseen ja päädyttiin laittamaan pirinät kahdeksaksi. Niin no, arvata saattaa kun on kyseessä erittäin sikeä uninen perhe, herättiin me vasta parisen tuntia kellon soiton jälkeen.



Nämä helteet on vaikuttanu myös Oskarin nukkumiseen tosi paljon. Ainut mahdollisuus viilentää asuntoa on illalla, jolloin kaikki ikkunat ovatkin sepposen selällään, mutta silti täällä on aivan tolkuttoman kuuma. Olohuoneessa on firman ainut kattoropelli tuuletin, joka sekin tuntuu olevan aivan hyödytön näillä keleillä... Saisi muuttua kelit astetta viileämmiksi, niin olisi paljon parempi, mutta itsehän me ihmiset olemme tämän järkyttävän hellemuutoksen aiheuttaneet vuosi vuodelta. Vittuako sitä enää ees miettimään ulkomaille lähtöä, kun kotimaassakin meinaa kuivua pystyyn.




Mutta palatakseni meidän reissuun, joka siis meni kaikin puolin hyvin, lukuunottamatta Oskarin kiivasta innostusta kaikista vapaana juoksevista eläimistä, joiden perässä olisi pitänyt juosta pää kolmantena jalkana! Oli kanoja, kukkoja, emuja, possuja, pupuja ja niin edelleen.






Retki oli hyvä valinta Oskarin ikään nähden, mutta... No ensinnäkin, mielestäni "pääsymaksu" oli kohtalaisen korkea tarjontaan nähden.  Kuvittelin, että saisimme kulutettua "metsässä" monta tuntia, silitellen ja tutkiskellen eläimiä, mutta ei. Nopean laskun mukaan olimme porteilla palaamassa autolle jo tunnin kuluttua.

Petyin myös siihen, kun vapaana juoksevat puput eivät olleet kovinkaan kesyjä, siihen nähden, että nettisivuilla puhutaan, kuinka vapaana kulkevia eläimiä voi rapsutella? Pääasia, että Oskar viihtyi ! :)

Markku palasi tänään töihin ja parin viikon kuluttua alkaiskin sitten jo koulu ja tarha!

2 kommenttia:

  1. Ihaneja kuveja! Kyllä mulle tuollaser helteer mitä siellä on ollu kelpais, nyt kun paastokin on ohi! Toivottavasti ei satais ihan kaatamalla kun pääsen perille :D mutta toivottavasti helpottaa, nii sais pienikin paremmin nukuttua ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! No sais kyllä nää helteet jo riittää... Mitä iltalehdestä luin niin lupaili Venäjältä saapuvaksi kutakuinkin +35.c että terve vaan, kuolen varmaan tänne :D Kaveri oli linkittänyt fb:ssä säätiedotuksen seuraavaksi kymmeneksi päiväksi ja näytti kauniisti pyörivän siellä +30.c hujakoilla... :D

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!