i love summer

Vaikka kuva muuta kertookin, kyseessä ei ole tulipalo. Ja kuvaa ei ole muokattu, ainostaan rajattu.

Nyt kun Markulla on loma, tuntuu, että aika vaan matelee eikä niiko mitään jaksas päivisin tehdä. Sit tapahtuu se efecti, et sunnuntaina nukkumaan käydessäs suunnittelet koko viikolle kaikkea ohjelmaa ja sit havahdut todellisuuteen, et nyt onkin jo taas viikonloppu. Nojoo, okei ajan matelu ja toi kuvaus ei nyt keskenää sovi mitenkään perin yhteen, mut anyways.. Kuitenkin tossa fiilikset tästä lomasta... Kohta sit heräänki siihen, et noni, poika läks tarhaa ja ite koulun penkille. :-D


Mitä mie tuos laskin, niin lomaa on jäljellä neljä viikkoa ja muutama hassu päivä päälle.. Että jotta näin, ja mitä on tullu tehtyä? - No ei yhtikäs mitään kertomisen arvosta!


Vihdoin ja viimein aurinko tuli tänne toivottavasti jäädäkseen! Toisaalta, vaikka onkin kiva kulkea väljisaä vaatteissa, jopa mekko päällä - sais lämpö kyl miun puolesta tippua pari astetta alemmas. Ei aiinä muuten, miulla vaan sattuu olemaan niinhirvee aineenvaihdunta et kirjaimellisesti hikoilen ihan saatanasti. Ei hirveesti viitti tuol pihalla istuskella, olo on ku järvessä ois...

Vielä ei olla ehditty käyä uimassa, josko odottas et tuo aurinko vielä vähän lämmittäs vettä, josko sinne sit uskaltas mennä. Tosin, mikälie vilukinttu mieki kuvittelen olevani ku talviturkin heitin kolmetoist asteisee vetee... :-D !


Oskar on tänään viettänyt aikaa mummolla, Markku autotallissa ja äiti kahvittelemassa kavereilla. Kohta pitäs varmaan lähteä pientä miestä hakemaan kotiin ja jos onni suo, saa vielä illalla poiketa yhdet sumpit juomassa! :-)


Pitäs varmaan taas vaihteeksi muistella kuinka imuria käytetään.  Joku sattumoisin täyttää taas vuosia perjantaina ja pitäs vissii iskälle kahvit keittää. En kyllä ajatellu mitään sen suurempia juhlia viettää. :-) Ehkä jos par kaveria illasta vaik pyytäs istuskelee tai jottaa. Kattoo nyt sit lähempän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!