OUR NEW LITTLE GIRL



Heip!

Jostain syystä taas tää kirjottelu vähän jäänyt ja nyt tuntuukin, että kirjotettavaa olisi yllin kyllin. Jos vaikka yrittäisin saada taas otettua itseäni niskasta kiinni ja edes kerran viikkoon tulisin kirjottelemaan, sitten kun jaksaa kirjoittaa useammin, on kaikki kotiinpäin!

Huhhuh, jalat huutavat taas hoosiannaa. Eilen päivällä käytiin koirien kanssa lenkkeilemässä ja matkaa kertyi suurinpiirtein kymmenen kilometrin luokkaa, aikaa puolestaan meni jokunen päälle tunti ja yllättäen meidän tuuria vettä satoi koko matkan ajan!



Tänään pyyhkästiin sitten kevyt kahdentoista kilometrin kävelyreissu kun käytiin miun äidillä kahvittelemassa. Vähän jalkapohjat vihjaili, että taitaa rakkulanpoikasta koittaa tehdä..


Mutta, nyt on taas poika vuoden vanhempi ja viisaampi, tai niinhän sitä ainankin luulisi! Synttärit menivät kaikin puolin hyvin, ja tarjottavatkin tuntuivat vieraille kelpaavan. Pari vierasta jätti tulematta, mutta ei se menoa hidastanut!


Papalta (miun iskältä) Oskar sai istuttavan kaivinkoneen, jossa kahdella vivulla voidaan  ohjata kauhaa. Isomummolta oskar puolestaa sai lavettiauton ja etukuormaajan. Munni (niinkuin Oskar tapaa sanoa) toi pikkuautoja ja äidin niin rakastaman värityskirjan ja tusseja! Isi ja äiti paketoivat betoni auton ja kauhakuormaajan sekä yllätys yllätys pikkuautoja. Mummo puolestaan hommasi brion koottovat puisen helikopterin!

Puhuin aikaisemmin meidän tulevasta "road tripistä", joka siis suoritetettiin vieraiden lähdettyä kaikessa hiljaisuudessa. ;-) Tällä kertaa suuntasimme Kotkaan koko perheen voimin...
Saanko esitellä:


Demi.



2 kommenttia:

  1. Ihmettelin tuossa, et hmm mitähän blogia minä luenkaan mutta se olikin Sini uuden bloginimellä! :)

    Voi vitsit vaan noi hauvat on ihan ylisöpöjä ^__^ Ihan tekis mieli rapsutella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah! :D Noo, jos joskus eksyt tänne suuntaan ni teretulemast vaa rapsuttelee ;)

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!