long time no see

Hei jokaiselle!

Taas luvattoman kauan on kulunut siitä, kun viimeksi kirjoittelin. Toisaalta, turha yrittää edes pyrkiä tänne joka päivä, ei olisi mitään ihmeellistä kerrottavaa kuitenkaan. Eli tätähän voisi siis jatkaa ettemme koko poissaolo aikanani ole tehneet juuri mitään kertomisen arvoista! Aivan kuin normaalistikkin, päivät kuluvat töissä ja koulussa - pienimies päiväkodissa. Iltasella nautimme toisistamme ja parhaamme mukaan kun mielikuvitus antaa periksi keksimme jotain aktiviteettiä.

Uskallan väittää, että tänä vuonna syksyn nopea saapuminen yllätti jopa minut! Meilläpäin ollaan jo suhteellisen lähellä käyty miinus asteiden puolella yöllä, aivan käsittämätöntä... Viime vuonna ei oikein missään vaiheessa osannut sanoa, tuleeko talvi vai ei, mutta nyt jos säät menevät kylmempään uskon vielä kunnon talveen!

Oskarille hankintalistalla tällä hetkellä komeilevat jonkin sortin syksy kengät. Kunhan viikonloppuna vetristyn, lähden kaupungille katsomaan tarjontaa. Itselleni olen asettanut hankintalistalle villapaidan! Pörröisen, söpön jossa on korkea kaulus!

Pari viikkoa olen kärsinyt suunnattomasta väsymyksestä, jaksan kyllä aamulla nousta kahdeksaksi, mutta illan suussa kotiin saavuttuani olen lähes poikkeuksetta ottanut vähintään puolen tunnin nokoset. Tuntuu, että voisin nukkua kellon ympäri huoletta, mutta ei sitten kuitenkaan! Hmm...

Ensimmäinen sähköposti ryöppy on lähtenyt matkaan, jee! Valitettavasti uusi sivu on vielä yksityisasetuksiltaan oikeutettu vain yksinomaan minulle, mutta pian, pian teillekkin jaetaan oikeus saapua seuraamme :)!
Eli siis muistutukseksi vielä jokaiselle, jos haluat jatkossakin seurata meitä

Kommentoi oma sähköposti osoitteesi TAI ota minuun yhteyttä ssiinnii9@gmail.com

Ja vielä, koska yksi sekaannus on jo tapahtunut - jos kommentoit anonyyminä ja sähköpostiosoitteesi on nimetön, kerrothan kuka olet. Näin varmistat itsellesi uuden osoitteen saannin! :)

Hyvää loppuviikkoa! Paljon olisi vielä kerrottavaa, mutta ensi kertaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!