meidän viikonlopusta

Viikonloppu tuli ja meni, lähes huomaamattomasti. Perjantaina käytiin koko perheen voimin kaupungissa syömässä. Täällä oli julkisilla kulkuneuvoilla kampanja 19.-20.9. että sai kulkea veloituksetta ja tottakai mekin käytettiin sitä hyväksi kotiinmeno matkalla!

Lauantaina pikkumies meni mummolle yöksi ja me saatiin kahdenkeskeistä aikaa taas! Päätettiin iltapäivästä ottaa jalat allemme ja suunnattiin keskustaan, käytiin satamassa syömässä todennäköisesti kesän viimeiset vedyt, josta suuntasimme kauppakeskus Galleriaan kahville ottamani kuvan perusteella, jolla sai kaksi yhden hinnalla!


Sieltä selviydyttyämme tallustettiin mäkkäriin jädelle ja citymarketista noudettiin tarjouksessa olleita irtokarkkeja, yllättävän päähänpiston johdosta päätettiin vielä kävellä takaisin kaupunkiin hakemaan leffavuokraamosta filmi illaksi! Todettiin, että linja-auton odottamiseen kuluisi vain turhaa aikaa, joten suunnattiin kotiin päin jalkaisin kunnes pieni matka mentiin bussilla.

Minusta on alkanut tuntua, että kaikki vastoinkäymiset mitä olemme käyneet läpi, ovat vain kasvattaneet suhteemme juuria syvemmälle, eivätkä ne enään pääse heilumaan tuulessa niin helposti.
Pitkästä aikaa olen taas oikeasti onnellinen. Myös yhteiset suunnitelmat tulevaisuudessa tuovat turvallisuuden tunnetta ja hyvää mieltä. Kunhan pääsemme siirtymään uuteen osoitteeseen, sitä myöten myös pääsen avamaan teille ajatuksellisesti meidän suunnitelmat ja uudet kujeet. Valitettavasti en täällä enään kerro mitään merkittävää minusta, meistä tai elämästämme...

Pian pääsemme taas aloittamaan remonttia ja sitä myöten kaatamaan pari seinää, siitä lisää kunhan saamme jotain aikaiseksi! Viikonloppuna kotiutimme pikkuvikaisen kuivausrummun, jota en kyllä vielä ole ehtinyt koeajaa.

Nyt jos vihdoin jatkan erittäin ahkeraa opiskelua, varsinkin kun meillä ei juuri mitään tekemistä ole taikka minun osaltani jo tehty. Palataan taas!

Ps. Puhelimella kirjoittaessani en vastaa kirjoitusvirheistä! :D

2 kommenttia:

  1. Oi ihanaa.. isosti onnea teidän tiellenne <3 toi kuullostaa just niin ihanalta <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä höpötä, oon edelleen sulle kateellinen, pääsit sentään kävelemään alttarille! ♥ ,mutta kiitos sinulle!♡

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!