together, forever

Moikka!

Oon taas vähän huonoon aikaan liikenteessä, en aikaisemmin joutanut kirjoittelemaan ja vahvasti epäilen, että jos olisin tämän jättänyt huomiseksi olisin sen unohtanut kuitenkin!

Meille kuuluu hyvää! Saatiin Markun kanssa poikkeuksellisesti taas lapsivapaa ilta kun poika jäikin mummolle yöksi. Ajateltiin viettää kerrankin kunnolla aikaa toistemme kanssa ja käytiin paikallisessa pizzapuffetissa syömässä, ei oikein kummankaan mieltä lämmittänyt joku aavistuksen koreampi ravintola.


Suunniteltiin, että oltas vielä ruuan jälkeen käyty keilaamassa, mutta jokainen voi kohdallaan miettiä jaksaako tyylin - "syö niin paljon kuin jaksat" jälkeen vielä lähteä jonnekkin, juu ei. Emme edes harkinneet ensin keilaamista, koska oltiin sen verran nälkäistä kansalaista siinä vaiheessa, että juostiin melkein pää kolmantena jalkana ravintolan ovista sisään!

Käytiin yhdessä vielä kuluttamassa törky kallista gasolin petrolia kaupungissa ympyrää ajellen ja popitettiin niin että tärykalvot huusivat hoosiannaa! Hah! Muistot♥ 

Ajattelin, jos jaksaisin aamulla nousta ajoissa, voisin pitkästä aikaa käydä ulkoiluttamassa kameraa ja ikuistamassa syksyn värejä filmille!

Ensi kertaan! :-)

2 kommenttia:

  1. Huh, meikäläisellä on muisto vaan tuollaiset illat.. :D Luoja tietää koska tuo lapsi lakkaa takertumasta muhun ja pääsen T:n kanssa kattelee kaupungin valoja.. Ihana, ett teillä on ollu kivaa ^__*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, varmasti tekin vielä, viimeistään kunhan hän hieman vielä kasvaa! :)Varmasti maltat odottaa ;)

      Meillä kun tuo poika on alusta asti ns totutettu siihen, ettei tarvitse roikkua minussa ja hän on ollut mummolla yötä jo pienenä :) Niin nyt hän on jo ihan onnessaan kun sanotaan, että pääsee sinne :)

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!