SUNNY DAY

Me käytiin tänään viettää kummi päivää myllysaaressa. Käytiin leikkipuistossa pyörimässä ja testaas liukumäkii ja keinui sun muit härpäkkeit, oli kivaa. Si me siit tsepattii Satama Sannii kaffelle ja pillimehulle. Oli tosi lämmin ja ihana keli, jes. Ehkä se syksy ei sittenkään tuu viälä, toivottavast.

Huomenna taas kouluun, ärgh. Kaheksa tuntii hallia, tiiän jo nyt et tuun olee tosi väsy koko päivän, normi maanantaina. Mut toisaalt iha kiva mennä, näkee taas kavereit.
Perjantain ja lauantain mein luokkalaist Janne, Riku ja Matias on käynt illal täs meil röökil, pojil paljo autojuttui puhuttavan Markun kans, eile uskalsin heiät jopa kutsuu sisällekkii käymää! :-D

Lauantain me käytii Saipan pelissä mun luokkalaisten Jannen ja Rikun kans, pienmieski oli mukan. En muute ois ment mutku Riku anto miulle ilmaislipun sinne, ni mikä jottei - eikä muutenkaan ollu oikee mitään tekemist. Tosin ei Oskar jaksan enää viimest erää istuu siäl ni oltii sit lähös jo aikasemmin. Käppäiltii autolle ja totesin sit et no joo, en taidakkaan lähtä yhtään minnee - joku asshole oli parkkeerannu miut mottii, jes. Siinä sit oteltii..

Mutta joo, täs teil muutama kuva mein leikkipuistopäiväst!











Loppuun vähän spekulointia taas vaihteeksi..

Yks asia on pyörint mieles jo pidemmä aikaa, oon miettin ja miettin mut en vaan voi vittu tajuu..

Äidit, tai nojoo miksei isätkin tai ylipäätänsä ne jotka aikoo tai on hankkinu lapsia, öö.. Miks vitussa ne pitää hankkia kovin nuorena (ja nojoo joissain tapauksissa ei ees nuorina) jos sitä kaljan himoa ei olla vielä saatu sammutettua? Okei joo, siis tottakai välillä - VÄLILLÄ - voi ottaa, mutta se, että on pakko käydä useasti hillumassa jossain ja niin edelleen, en vaan voi käsittää. Ja vielä silloin kun lapsi on kovin pieni ja tarvitsee vanhempiaan, eikä niitä mummoja ja vaareja.

Oskar on vuoden ja rapiat, me ei olla oltu kertaakaan yhdessä ryyppäämässä, että Oskar olisi pitänyt viedä yöksi hoitoon. Toki ollaan me käyty syömässä ja elokuvissa ja sen semmosta, hoitoaika on ollut pisimmillään varmaan maksimissaan viiden tunnin hujakoilla...

Ylipäätänsä jos aiotaan ottaa jostain toisesta vastuu kasvatukseen, miksi siihen tarvitaan alkoholia? Ehkä joidenkin olis pitäny miettiä kaks kertaa ennenkun lasta/lapsia ruetaan edes miettimään.

Ja se on myös, eräs tuttu isä ryyppää - siis kirjaimellisesti ryyppää - kotona kun lapsetkin ovat paikalla (tosin ehkä, toivottavasti nukkumassa?), toki kaitpa äiti on silloin selvinpäin, tiedä häntä, kuitenkin... Ja he myös järjestävät alkoholillisia juhlia joissa myös omat lapset ovat paikalla ja kaikki ovat päihtyneitä, excuse me??



See u next time!

3 kommenttia:

  1. Mua ei edes kiinnostais lähteä mun miehen kanssa yhdessä örveltämään :D ei siitä tulis muuta ku riitaa :D tosin just jonkun yhden vois tyylii saunas ottaa. Ja jossai juhlis on eri asia. Mut nii, ei kaikki vaan ajattele mitä tekee. Tai tee mitä ajattelee...

    VastaaPoista
  2. tiedätkö varmasti että järjestävät tuollaisia juhlia? ei kuullosta ollenkaan hyvältä, jos lapset joutuvat seuraamaan päihtyneiden aikuisten juhlimista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tiedän, ettei tämä ole vain yhdessä ja ainoassa perheessä. Ympäri maailman niin pienet kuin isommatkin lapset joutuvat kärsimään tällaisesta, erittäin harmillista.

      Poista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!