tällast

Heissuli

Taas on vierähtänyt tovi viime kerrasta, en vaan oo jaksanu, ei oo huvittanu kirjottaa yhtää mitää. Vaiks me ollaa kyl tehty kaikenmoisii, hilluttu ympäri kylii ja sitä rataa. Ollaa itketty, naurettu ja välillä jotain siltä väliltä.. Silti kaikki on taas hyvin, vaikkakin edelleen vähän häiritsee se "sukukokous", mistä mainitsinkin jo tuolla facebookin puolella muutamia päiviä sitten. Asiat on nyt sen verran selkiintyny, että mie en enään aio käydä missään missä voisin törmätä Markun sukuun, piste. Me pärjätään hyvin ilmankin.

Kamera on ollut - ihme kyllä - mukana lähestulkoon joka paikassa, iskin kortin koneeseen ja rupesin siirtää kuvia, niitä oli reilu viissataa, et kaitpa sitä jotain on tullut tehtyä, ehkä.

Oskarilla on menny hoidossa tosi hyvin, joka kerta ku oon menny poikaa hakemaan niin tosi paljon on saanut kehuja kuinka iloinen ja sosiaalinen hää on siellä ollu. Eikä oo turhista marissut. Tänään oli kyylemma vähän ottanut kulma osumaa kun liukumäessä oli jotenkin kaatunut, mut ei ilma kolhuja pärjää, niistä oppii. Miun lasta ei aineskaan tartte paapoa koko aikaa ja roikkua perseessä kiinni kokoajan, ettei vain mitään pääsisi sattumaan, toisilla toisenlaiset tavat.

Koulukin on maistunut yllätävän hyvin, kohta kaks viikkoa takana, eikä ensimmäistäkään poissaoloa eikä myöhästymistä! Jes! Mein luokkalaisetkin on tulleet jo vähän tutummiks ja jokaisest on jo paljastunu se oma toinen puolikin, valitettavasti.. Mutta on meillä silti suht hyvä luokkahenki kuiteski. Puol luokkaa voi käydä ruokailemassa ja istua samassa pöydässä. Ei mun vanhalla luokalla menny noin hyvin.. Toivottavasti tää luokkahenki tulee pysymää tällasena! Ja oon saanu muutaman ihan kaverinkin mein luokalt, joitten kans ollaan ja mennään lähestulkoon kaikkialle nelistää vai viiestää vai mont meit ny siin sit onkaa.. anyway :-D I like!

Tähä ny muutama otos mein menemisist ja tulemisist, tekemisist ja hengailuist! enjoy.


Hyökkääjä vai pakki?


Maalivahti

Miun mummon, Oskarin isomummon kisi



Syötii vähä mustaviinimarjoi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!