kultaakin kalliimpi kulta♥


Oskar on vaan niiin herttainen videolla, etten voinut olla julkaisematta sitä teille♥ Poika on myös ilmeisesti ymmärtänyt ainankin osakseen kameran merkityksen, ja niinkuin tarkkasilmäiset huomaavat, myös tässä tapauksessa pieni esiintyminen yrittää puskea läpi... ;-)

Viikko lähestyy kovaa vauhtia taas vapaapäiviä, niin huomaamattomasti kuin se on mennytkin odotan innolla ylihuomista! Lähdetään Riinan kanssa lenkkeilemään!
Ajattelin ihan tosissaan kokeilla omia rajojani viikonloppuna. Tänään kun kävin piipahtamassa kahvilla siinä sain matkaan mukaani astetta pidemmän kuminauhan pätkän, jota voin helposti käyttää hyväksi kotona treenaamiseen. :-)
Tästä se kuntoilu alkaa! Jos ei tuo työmatka pyöräily lähde kunnolla käyntiin, voinhan tietysti aina pyöräillä vapaa-ajalla lenkkeilyn ohella!
Saas taas nähdä kuinka kauan tämä kuntoilu innostus taas kestää, mutta alku näyttää lupaavalta.

Meille on taas piakkoin saapumassa H&M:ltä Oskarille paketti! Kevään ensimmäisille lämpimille päiville aivan ihania asusteita ja vaatteita! Pitkään olen myös pähkäillyt, josko saisi käytyä myös pyörimässä kirpputorilla - jostain syystä en vain ole saanut mitää  aikaiseksi.
Jotenkin sitä vain aina uskottelee itselleen, että on hirveä kiire ja paljon tekemistä. Taino itseasiassa voihan sitä niinkin periaatteessa sanoa - olenhan äiti. Silti hirveän "kiireen" keskellä onneksi ehtii nähdä ystäviä ja viettää myös aikaa perheen kesken ♥

Yllättäen taas on alkanut aivan tolkuton remontti kuume! Niin monta visiota mitä voisi toteuttaa, mutta kuitenkin jotain olennaista puuttuu ;-) ! En tiiä mistä tää taas tuli, ehkä oon pikkuhiljaa taas heräämässä tästä talvihorroksesta. Ihanaa kun voi aamulla silmät avatessaan todeta, että ulkona on päivä päivältä vain valoisampaa, ihanaa!

4 kommenttia:

  1. On teillä sulonen poika :) ja kivaa vaihtelua ku laitoit videomateriaalia blogiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Mieki aattelin, että varmaan saa vähän jotain piristystä päivään kun kerrankin poikkeaa normaalista! :)

      Poista
  2. Ihana video! <3

    Sinä pääsit muutes linkitä blogisi parhaimpiin linkittelijöihin http://pinksunsparkle.blogspot.fi/2014/03/linkita-blogisi-parhaat.html :)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kiitos♥!

    Pitääkin käydä hetimiten kurkkimassa, ihanaa!
    Ja kiitos samoin loistavaa viikonlopun alkua myös sinne teille!♥

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin! :-)

Jokainen kommentti julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, jos haluat kommenttisi näkyviin - olethan asiallinen!